Tribuna
Ministrul Muncii: "Nu mă feresc să iau decizii în privinţa înlocuirii Poştei Române (cea care distribuie pensiile la poartă) dacă voi constata că poştaşii s-au apucat de politică. Pensiile se plătesc!"
Ministrul Muncii:

Ministrul Muncii şi Protecţiei Sociale, Violeta Alexandru, a anunţat că Poşta Română nu va mai distribui pensiile dacă poştaşii s-au apucat de politică. Declaraţia ministrului vine după ce preşedintele PNL Vrancea, senatorul Cătălin Toma, a declarat vineri, pentru AGERPRES, că unii poştaşi din Vrancea, apropiaţi de primarii PSD, fac campanie electorală, spunând oamenilor că "nu vor mai fi bani de pensii dacă votează PNL".
"Problema mea este să opresc jocul, dacă există, al unor entităţi de interes naţional, în beneficiul PSD. Vom avea o discuţie cu Poşta Română. Vă reamintesc că Dragnea a semnat un protocol de colaborare între PSD şi sindicaliştii din Poşta Română. O spun direct, în problema pensiilor, nu mă feresc să iau decizii în privinţa înlocuirii Poştei Române (cea care distribuie pensiile la poartă) dacă voi constata că, în loc să facă treabă, poştaşii s-au apucat de politică. Despre o singură zi întârziere dacă aud, o singură problemă - îmi va fi de ajuns!", a scris Violeta Alexandru pe pagina sa de Facebook.
Ministrul Muncii a dat asigurări că pensiile vor fi plătite la timp şi că legea trebuie respectată.  
"Pensiile se plătesc! Respectăm legea! O spun, încă o dată, foarte clar. (...) Fiecare la treaba lui. Să respectăm pensionarii. Avem destul loc să se facă politică. Nu pe spatele pensionarilor", a transmis Violeta Alexandru.
În prezent, Corpul de control din cadrul Companiei Naţionale Poşta Română (CNPR) verifică informaţiile din presă referitoare la activitatea poştaşilor din Vrancea.
"Conducerea Poştei Române îşi menţine poziţia de neutralitate politică şi în acest proces electoral, aşa cum a făcut cu fiecare ocazie. Corpul de Control al Directorului General verifică, la această oră, informaţiile vehiculate în presă cu privire la incidentul din judeţul Vrancea. A devenit o practică obişnuită ca, înainte de începerea procesului electoral, toţi angajaţii să fie instruiţi în maniera profesionalismului, fără vreo urmă de partizanat politic. Motiv pentru care, Mircea Tudosie, directorul general al Poştei Române, este hotărât să ia orice decizie legală de sancţionare a angajaţilor, în cazul nerespectării normelor impuse", au transmis reprezentanţii Poştei Române, potrivit Agerpres.

 

comentarii
1 comentarii

Pesiile date prin alte institutii abilitate crede cineva ca va opri postasii sa faca 'politica" cu pensionarii? Ce are posta cu prefectura?
21.11.2019 10:19
Din aceeasi categorie
Infinity Ink. Photography

ciclism.sibiu.ro

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia