Tribuna
Ministrul de interne Carmen Dan a demisionat
Ministrul de interne Carmen Dan a demisionat
© mai.gov.ro

Carmen Dan şi-a anunţat demisia din fruntea ministerului Afacerilor Interne, în urma unei discuţii pe care a avut-o cu premierul Viorica Dăncilă, transmite G4Media.

Chiar dacă a declarat că discuţia cu Dăncilă a fost una "sinceră şi directă", Carmen Dan a precizat că i-a spus premierului "că nu este necesar să supună la vot în CEx mandatul ministrului de Interne" aşa că şi-a depus mandatul. Ea a mai precizat că motivul prezumtivei ei debarcări de la interne nu are legătură cu "un criteriu de neperformanţă" şi că, de fapt, ar fi vorba de o decizie politică influenţată de Preşedinţie. Carmen Dan a mai spus că a investit în acest minister şi speră în continuare "ca acest minister să rămână în topul încrederii cetăţenilor" şi că pleacă "cu fruntea sus". Fostul minsitru de Inetrne a dat de înţeles însă că PSD a cedat în faţa lui Klaus Iohannis, care i-a cerut demisia din funcţie.

În replică, Viorica Dăncilă a spus despre carmen Dan că "e dezinformată" şi că PSD nu a cedat "niciodată" presiunilor de la Cotroceni.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

ADR CENTRU

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Pastravaria Laita
Licitatie publica

accentmedia