Tribuna
PNL
Ministrul Bogdan Trif, despre moțiunea de cenzură: „Dacă aveau dorința și putința nu ar fi împins-o săptămâna viitoare”
Ministrul Bogdan Trif, despre moțiunea de cenzură: „Dacă aveau dorința și putința nu ar fi împins-o săptămâna viitoare”

Ministrul Turismului, Bogdan Trif, a declarat, la Sibiu, că dacă Opoziția ar fi vrut, într-adevăr, să cadă Guvernul nu ar fi tergiversat moțiunea și nu ar fi împins-o până săptămâna viitoare. Acesta a afirmat că  nu crede că moțiunea împotriva Guvernului va trece.

„Nu (trece moțiunea – n.r.). Noi am vrut să facem moțiunea cât mai repede, ei au tergiversat-o și au împins-o pe săptămâna viitoare. Dacă voiau într-adevăr să pice Guvernul și aveau și putința depuneau moțiunea mult mai repede și chiar dacă au depus-o ieri puteau să solicite votul în plen mai repede”, a declarat ministrul.

Întrebat dacă peste două săptămâni crede că va mai fi ministru, Bogdan Trif a spus că acest lucru nu este important.

„Nu are nicio importanță, un ministru este vremelnic, important e să lăsam proiecte bune pentru țară”, a mai spus acesta.

Bogdan Trif a participat la Sibiu la deschiderea Forumului Anual Consultativ al Rutelor Culturale ale Consiliului Europei.

comentarii
4 comentarii

Dupa mine nimeni nu vrea sa spele -RAHATUL- in care a ajuns tara guvernata de hoti-- E foarte greu sa reinvigorezi o tara falimentata - fara o unire a tuturor in a pune umarul , banutul si inteligenta -- Bine inteles ca hotii , beger-ii( cersitorii de bani de la stat -- curios forta de lucru -- tara aduce straini ca sa lucreze) vor fi primii care vor boicota masuri drastice pentru o romanie care vrea sa infloreasca din nou -- Asa ca cine va castiga alegerile vor avea multe frane -- Greu sa pui la lucru pe cei ce au cersit la stat si au petrecut timpul in crasme--
mike
02.10.2019 18:43
Tic tac tic tac,apocalipsa este aici: 10.10.2019 ! Data la care tara mea mai are o șansă! Altfel, am făcut deja pașapoartele! Tic tac, tic tac!

Voi cei din multinaționale sunteti vinovați de situația actuală! V-ați vândut tinerețea pe Nimic, și nu ați aparat interesele țării. Ați dormit pe bani putini, fraierilor!

Bunicii voștri ar fi rușinați de voi!
02.10.2019 23:31
Hai postaci PNL/USR, de casele din Sibiu cumparate din medidatii si pierdute in instanta nu spuneti nimic ?
Gicu
03.10.2019 06:56
Peste o saptamana guvernul dragnea va iesi pe usa din dos ,dar va dura mult timp pana cand dezastrul lasat in urma va fi reparat.
Teo
03.10.2019 08:57
Din aceeasi categorie
Food will win de war

Publica anunturi

Palatul Brukenthal Avrig

Comunicat de presa Miodent srl

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia