Tribuna
Ministerul Transporturilor propune patru linii pentru trenul metropolitan Sibiu
Sorana MAIER
1708 vizualizari
Ministerul Transporturilor propune patru linii pentru trenul metropolitan Sibiu

Ministerul Transporturilor propune patru trasee diferite pentru trenul metropolitan din Sibiu, proiectele fiind incluse în Planul investițional pentru dezvoltarea infrastructurii de transport pe perioada 2020-2030, prezentat vineri de ministrul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor, Lucian Bode, la Sibiu.

Cele patru variante sunt:

Linia metropolitană S1 Sibiu: (Avrig (Park&Ride)) – Tălmaciu (P&R) – Veștem - Șelimbăr – Vasile Aron / Broscărie – Sibiu Gara Centrală (P&R)  - Turnișor – Cristian (P&R)  - Orlat – Săcel – Săliște (P&R)  ( Sebeș (P&R)) 

Linia metropolitană S2 Sibiu: (Cisnădie (P&R))  Șelimbăr – Vasile Aron / Broscărie – Sibiu Gara Centrală (P&R)  - Băile Ocna Sibiu (Copșa Mică (P&R))

Linia metropolitana S3 Sibiu: (Agnita (P&R) Cornățel (P&R) – Mohu - Șelimbăr - Vasile Aron / Broscărie - Sibiu Gara Centrală (P&R)

Linia metropolitana S4 Sibiu: Zona industrială Gușterița (P&R) – Fabrica de cărămidă Wienerberger - Vasile Aron / Broscărie – Sibiu Gara Centrală (P&R) – Aeroport Sibiu (P&R) – Zona industrială Vest (P&R)

Planul investițional pentru dezvoltarea infrastructurii de transport pe perioada 2020-2030 propune pentru sectorul feroviar mai multe trenuri metropolitane în București, Sibiu, Timișoara, Iași , Brașov, Cluj Napoca și alte orașe.


comentarii
7 comentarii

la S3 vor sa suprapuna peste linia de mocanita (acolo unde mai e) o linie normala? ar fi foarte bine.
18.09.2020 13:25
dar trebuie linie directa cisnadie-selimbar-aeroport/zona industriala. aia ar fi cea mai logica, dar vad ca logica i-a ocolit.
18.09.2020 13:27
Hahahaha, vrajitoarele imbecile ......iarasi mint cu mult tupeu!
Turcano, respectati legea! Pensiile si alocatiile marite! Pana atunci, mars mincinoasa ordinara!
18.09.2020 17:31
din ce bani pensii si alocatii marite? din impozite mai mari? sau din imprumuturi peste imprumuturi, la plata carora trebuie sa contribuie si impozitele noastre? si asezonat cu niste inflatie care o sa manance din puterea de cumparare a banilor? sau crezi ca daca piata ar fi invadata de pensii mai mari cu 40% nu ar fi si cresteri de preturi pe masura?
19.09.2020 00:47
Din milioanele de euro pe care ii baga in campania lor!
Din imprumuturile lui citu, nimeni nu stie unde sunt banii aia!
PNL PLIN DE HOTI! NU LE PASA ABSOLUT DELOC DE ROMANI!
@00.47
19.09.2020 07:42
si cu locomotive pe Motorina ???Alea polueaza deci probabil nu o sa primim bani de la UE decat pentru trenuri electrice , la unele linii vad numite Statii intermediare , se baga linie de tren Noua in cartiere ? Sau se merge 3 km pe jos ca sa urc in tren sa merg 2 km ?? da acum la alegeri da bine propaganda ....de realizat om vedea ..cine traieste atat sa vada pana in 2130
Mircea
19.09.2020 08:34
Chiar nu se întreabă nimeni cum traversează trenul DN 1 de la Cisnădie la Sibiu sau am rămas în urma la numărul de victime la trecerile la nivel cu calea ferata
19.09.2020 18:10
Din aceeasi categorie
Palatul Brukenthal Avrig

Electrica Furnizare

sevis

Q-House

publicare anunturi

Grant pentru capital de lucru TURTHA & SAVOURY SRL

Comunicat_de_Presa_Fagus ROM

Comunicat_de_Presa_ELLIXIRZ BAR

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia