Tribuna
Mike Godoroja & Blue Spirit vor cânta în Muzeul în Aer Liber cum e să fii "Născut în România"
Andra MARINESCU
2719 vizualizari
Mike Godoroja & Blue Spirit vor cânta în Muzeul în Aer Liber cum e să fii
Vrei să ştii cum e să fii "Născut în România"? Vino sâmbătă în Muzeul din Dumbrava Sibiului, la concertul susţinut de Mike Godoroja & Blue Spirit în cadrul Zilei Internaţionale a Iei!


Spectacolul "Născut în România" face parte din turneul naţional 2017 cu acelaşi nume şi va fi susţinut la Sibiu în Muzeul în Aer Liber, sâmbătă, 24 iunie, de la ora 20.30.

  • "Un show complet, cu momente teatrale și multimedia, unic în România. Fiți pregătiți să faceți cunoștință cu 48 de instrumente rare în România și în Europa, 12 sintetizatoare, 11 instrumente cu corzi, cinci orgi, un set de 30 de unități de percuție, 15.000 W de lumini inteligente și 60 de module de ecran LED full HD", spun organizatorii.

Formaţia este alcătuită din Mike Godoroja – voce și inspirație, Tibi Duțu – bassist, Vali Vătuiu – percuționist, Călin Grigoriu – chitarist, Dorian Pîrvu – pianist și Alin Păun – chitarist.
"Născut în România" este producția prin care Mike Godoroja & Blue Spirit vor spune povestea românilor, spun membrii trupei, anunţând că blues-ul, rock-ul, folk-ul, country-ul și tradiționalele motive românești vor fuziona cu elemente teatrale și de artă vizuală.

  •  „A fi născut în România nu este o rușine sau o mândrie mai mare decât a fi american, neamț sau coreean… Aici sunt părinții și copiii mei, sunt îngropați bunicii și mătușile mele, sunt prietenii mei de suflet, sunt anii superbi de facultate. Aici e spiritul lui Johnny Răducanu și al lui Florian Pittiș, aici este publicul pe care îl iubesc și îl cinstesc… și asta nu e puțin lucru…înseamnă TOTUL!“, spune Mike Godoroja.

 

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Infinity Ink. Photography

ciclism.sibiu.ro

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia