Tribuna
Mii de alergători la Maratonul Internațional Sibiu. „Cu toate provocările și incertitudinile din ultimii ani, suntem tot aici”
Mii de alergători la Maratonul Internațional Sibiu. „Cu toate provocările și incertitudinile din ultimii ani, suntem tot aici”

34 de cauze din comunitatea locală au fost susținute de 4.630 de alergători, profesioniști și amatori, adulți și copii, care au alergat sâmbătă și duminică la cea de-a unsprezecea ediție a Maratonului Internațional Sibiu.

Maratonul Internațional Sibiu 2022 este un eveniment sportiv de strângere de fonduri pentru cauze din comunitatea locală, organizat de Fundația Comunitară Sibiu. 

În acest an, cele 34 de cauze participante au strâns peste 618.000 lei – cca. 77% din targetul cumulat al proiectelor. Cauzele abordează nevoi din domenii precum: sănătate, educație, protecția animalelor, jurnalism, renovări și amenajări de spații ale școlilor și grădinițelor, sprijinirea comunității ucrainenilor fugiți din calea războiului etc. Doritorii pot vizita și o expoziție în aer liber a cauzelor participante, până în data de 12 iunie, în Piața Mică din Sibiu.

„Cu toate provocările și incertitudinile din ultimii ani, suntem tot aici și, tot unu și unu, lăsăm urme pentru a unsprezecea oară. Avem în față o hartă cu toate valorile și lucrurile ce ne-au adus alături de 10 ani și, mai ales, știm că putem să ne adunăm din nou în jurul lor și să ne revedem cu încredere și să construim împreună, și de data aceasta, stabilitatea de care avem nevoie.

în 4-5 iunie, ne vom bucura de toate îmbrățișările-încurajările-micile victorii, care ne vor da forțe și amintiri pentru încă un an. Dar mai ales, le vor da cauzelor participante curajul de a face mai departe toate lucrurile la care visează”, au spus organizatorii.

Toate cauzele pot fi susținute până în data de 30 iunie 2022, pe maratonsibiu.ro.

Cei 4.630 de alergători au fost din Sibiu și din afara județului și chiar a țării: de la Constanța la Arad, Republica Moldova, Ucraina, Belgia sau Germania.

Traseul evenimentului a traversat centrul istoric al Sibiului, după ce startul s-a dat în Piața Mare.

Foto: https://www.facebook.com/MaratonSibiu

 


comentarii
1 comentarii

Wow, Perjovschi sa fie? Tot mai slab.
05.06.2022 21:17
Din aceeasi categorie
adi eco

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA