FITS 2024
Tribuna
Mihai Lisan, directorul Drumuri şi Poduri Sibiu: "Urmărim reducerea consumurilor, însă nu doar din cauza facturilor”
Mihai Lisan, directorul Drumuri şi Poduri Sibiu:

SC Drumuri şi Poduri SA, companie a Consiliului Judeţean Sibiu, a făcut publice într-o postare pe facebook câteva dintre măsurile pe care le-a luat sau le are în vedere în scopul reducerii consumurilor şi, totodată, a valorii facturilor. Directorul general  al firmei susţine, însă, că nu doar costurile sunt motivul pentru care societatea a iniţiat aceste demersuri sau altele de până acum.

“Preşedinta Consiliului Judeţean a impus încă de acum câţiva ani o mai atentă raportare la resurse, iar preocuparea să avea atunci în vedere raţiuni de protecţie a mediului. Ne-am asumat împreună această grijă, aşadar astăzi urmărim reducerea consumurilor, dar nu doar din cauza costurilor. Ne preocupă impactul pe care îl are activitatea noastră asupra mediului”- susţine Mihai Lisan, directorul general al SC Drumuri şi Poduri SA.

Potrivit lui Lisan societatea pe care o conduce a avut în vedere componentă de protecţie a mediului  în toate demersurile sale recente.

“Folosim toate mijloacele la îndemână. Bunăoară, folosim Programul Rabla, iar în cazul autoturismelor nu mai cumpărăm diesel. La sediul central am început înlocuirea corpurilor de iluminat incandescente precum şi pe cele depăşite şi vom continua în clădirile tuturor secţiilor noastre din judeţ”- spune Lisan.

Societatea de Drumuri monitorizează  continuu consumurile, respectă perioadele de comunicare a indexurilor şi verifică în detaliu  regularizarile comunicate de furnizori. În plus, în toate clădirile sale,  termostatele digitale au fost setate la  temperatura optimă rezultată din coroborarea informaţiilor referitoare la confortul salariaţilor, capacitatea centralelor şi caracteristicile construcţiilor.

“Facem eforturi de comasare a producţiei de materiale şi materii prime pentru un consum eficient, lucru posibil în funcţie de lucrările noastre şi  de termenele asumate. În plus, urmărim cataloagele de finanţare pentru societăţi comerciale în scopul accesării de fonduri europene”- afirmă Mihai Lisan.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
adi eco
Licitatie publica