Tribuna
Micuțul Efrem are nevoie de ajutorul nostru! Viața lui costă 150.000 de euro
Andra MARINESCU
3052 vizualizari
Micuțul Efrem are nevoie de ajutorul nostru! Viața lui costă 150.000 de euro
Efrem Călinescu are trei ani și nouă luni și a trăit până acum o copilărie neliniștită. Până astăzi, micuțul a trecut deja prin două intervenții chirurgicale pe creier. Inițial, tumoarea, respectiv un epidemom anaplazic de gradul al treilea, a fost extirpată integral microscopic. Din păcate, după o vreme, aceasta a reapărut, iar în 9 iulie Efrem a fost reoperat. Din nou, tumoarea a fost extirpată integral. Viața lui costă acum 150.000 de euro, dar pentru a o trăi micuțul are nevoie de ajutorul nostru.

"Ca să aibă șansă la viață, doctorii din Franța de la Institutul Gustave Roussy au recomandat un tratament prin protonoterapie (terapie superioară radioterapiei standard, ce protejează țesutul sănătos din jurul tumorii, având reacții adverse mult mai puține, atât pe termen scurt, cât și pe termen mediu și lung). Din păcate, această terapie nu este acoperită de Casa de Asigurări de Sănătate. Pe data de 10.08.2020 deja suntem asteptați pentru începerea tratamentului, în Franța. Suma estimată de cei de acolo, aproximativ 150.000 de euro, reprezintă deplasarea, tratamentul și cazarea. Procedurile o să dureze minimum trei-patru luni, timp în care noi (și frațiorii lui Efrem – de un an, șase și respectiv opt ani) vom trebui să ne mutăm acolo pentru ca Efrem să facă tratamentul în regim ambulatoriu. Apelez la voi ca împreună să putem face ca ceea ce poate părea imposibil, să devină posibil. Fiecare leu contează, dar mai ales fiecare transmitere a mesajului mai departe poate să-l aducă mai aprope pe micuțul Efrem de tratamentul care-i poate salva viața", este apelul apropiaților

Cei care îl pot ajuta pe Efrem o pot face donând în conturile deschise pe numele George Calinescu:  RON-  RO16 RNCB 0318 0721 0630 0001,  EURO: RO85 RNCB 0233 0721 0630 0002.

De asemenea, donații se pot face și prin Revolut, către numărul de telefon 0731310102 - la George Călinescu.

În plus, potrivit apropiațilorm donații prin redirecționarea a 20% din impozitul pe profit se pot face de către societățile comerciale (pe bază de contract de sponsorizare) în contul Asociatiei "Sus Inima", RO32BTRLRONCRT0329488002, deschis la Banca Transilvania Sibiu.






comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
adi eco

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA