Tribuna
AFF
Mesajul senatorului PNL Sibiu, Nicolae Neagu, de 1 Martie
ADVERTORIAL
753 vizualizari
Mesajul senatorului PNL Sibiu, Nicolae Neagu, de 1 Martie
comentarii
3 comentarii

mai bine o lasai balta ! decat felicitari din astea dupa ce am aflat ca v-at marit lefurile, ca de viata e grea ! mai bine taceai si iti puneai intrebarea ce ai dat comunitatii in afara de faptul ca ai pus la pamant Metalcar-ul ?
rubla
01.03.2023 12:03
Neagule,tu și Cazan,a-ti făcut ceva pt. SIBIU?
Sibian
02.03.2023 07:47
Rusine ,rusine sa-ti fie ,stai la ciolan de atata amar de vreme si nu faceti nimic pentru cei loviti de soarta , mai ai si tupeul sa folosesti autorizatia de persoana cu handicap, un lingau ordinar fara pic de respect pentru semeni si ahtiati in politica pentru a -si mari veniturile in detrimentul celor nevoiasi si napastuiti de soarta.
De ce nu te implici sa se mareasca indemnizatiile persoanelor cu handicap ,care vai mama lor abia mai traiesc,stiind ca si in familie ai o persoana cu handicap, aa,, tu ai bani cu ce sa o intretii,si nu mai este nevoie sa ajuti pe celelalte persoane ,,, tu, turcana si cazan ,, o sa vedeti la alegeri ce o sa patitit , ca si taranisti ,o sa ajungeti la groapa de gunoi a istoriei si o sa va scuipe lumea pe strada , si ca sa parafrazez pe cineva din televiziune MARS MA .
UN CITITOR
02.03.2023 09:40
Din aceeasi categorie
Cartuse toner, unitati cilindru

pensiunea casa buna

Comunicat de presa

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
AFF
Licitatie publica

ACCENT MEDIA