Tribuna
Mesajul președintelui Klaus Iohannis pentru români: „Ne aflăm în plin război pentru păstrarea sănătății omenirii. Eroii noștri din prima linie de apărare sunt medicii și personalul medical”
Mesajul președintelui Klaus Iohannis pentru români: „Ne aflăm în plin război pentru păstrarea sănătății omenirii. Eroii noștri din prima linie de apărare sunt medicii și personalul medical”

Președintele Klaus Iohannis a făcut un apel către români, în această perioadă de criză, să fie responsabili și solidari unii cu alții. „Împreună și doar împreună vom reuși”, a spus președintele. „Protejați-vă pe voi și pe cei dragi, păstrați distanța (...), nu vă expuneți și nu îi expuneți”, a mai spus Iohannis.

 

Redăm mesajul președintelui:

„Trăim în aceste zile o criză care, în urmă cu doar câteva luni, părea de neconceput pentru întreaga omenire. Știu că viața fiecăruia dintre noi s-a schimbat și că în fiecare zi ne este teamă pentru sănătatea celor dragi. Pentru a ne proteja am luat și va trebui să luăm în continuare măsuri severe.

Sunt multe incertitudini în această perioadă, însă există o certitudine mai presus de orice. Împreună și doar împreună vom reuși! Noi, românii, suntem un popor greu încercat, dar uniți am depășit toate tragediile și am ieșit întăriți din nenumărate provocări. La fel vom face și acum!

Contează enorm ca fiecare dintre noi să urmeze întocmai regulile impuse de autorități! Protejați-vă pe voi și pe cei dragi, păstrați distanța, iar dacă vă întâlniți, nu vă mai strângeți mâna și nu vă mai îmbrățișați, nu vă expuneți și nu îi expuneți pe ceilalți pericolului infectării!

În aceste zile în care ne aflăm în plin război pentru păstrarea sănătății omenirii, eroii noștri din prima linie de apărare sunt medicii și personalul medical. Lor le datorăm respectarea cu strictețe a recomandărilor, astfel încât munca lor neobosită să nu fie în zadar. Este vital să limităm răspândirea acestui virus periculos pentru a le da răgaz medicilor să-i vindece pe cei infectați.

Sunt profund impresionat de valul de sprijin venit din partea tuturor celor care ajută medicii și spitalele și sunt alături de semenii aflați în dificultate. Atunci când comunitatea lucrează împreună cu autoritățile, întreaga națiune câștigă!

Dragi români,

Fiți responsabili! Fiecare efort, oricât de mic, este important pentru a împiedica răspândirea epidemiei. Să fim solidari în aceste momente grele pentru că depinde de noi toți să trecem cu bine situația în care ne aflăm.

comentarii
3 comentarii

Erori au fost, erori sunt inca...
20.03.2020 16:26
Werner e cea mai mare eroare a naturii!
@16.26
20.03.2020 21:33
Cred ca dl. johannis e depasit de situatie. Chiar de cateva zile n-a mai aparut in public. Week-endul unde l-a petrecut? In izolare?
22.03.2020 22:27
Din aceeasi categorie
Infinity Ink. Photography

ciclism.sibiu.ro

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia