Tribuna
Comunicat de presa
Mesajul președintelui Consiliului Județean Sibiu, Daniela Cîmpean, pentru alergătorii și susținătorii din cadrul Sibiu Maraton 2017
Mesajul președintelui Consiliului Județean Sibiu, Daniela Cîmpean, pentru alergătorii și susținătorii din cadrul Sibiu Maraton 2017

Tot ceea ce realizăm printr-un efort al comunităților reunite în jurul unor cauze este prețios. Valoarea de durată care se consolidează prin evenimente ca Maratonul Internațional Sibiu este spiritul de implicare civică, ideea de a contribui cu ceea ce depinde de tine. Am convingerea că spiritul de implicare este unicul capabil să schimbe tarele societății noastre. De aceea îi felicit pe toți alergătorii și susținătorii care s-au mobilizat în cadrul ediției 2017. Recunoștința noastră, a autorităților județene, merge și către organizatorii și voluntarii fără de care un astfel de eveniment ce generează sprijin pentru 21 de proiecte în județ, nu ar fi posibil. Pe lângă proiectele pe care noi, autoritățile, le finanțăm prin fonduri publice, finanțările private sunt esențiale pentru a mișca lucrurile din toate direcțiile.
Mă voi număra sâmbătă, 27 mai, printre alergători. Alerg la Maraton Sibiu 2017 pentru EDU TV - cauza Spitalului de Psihiatrie Gh. Preda, instituție din subordinea Consiliului Județean Sibiu. Și eu sunt mamă și vreau să ajut. În parteneriat cu Rotary Club, acest proiect și-a propus să ofere copiilor internați in Secția de Recuperare si Neurologie informare și educație pentru sănătate pe perioada spitalizării. Se va îmbunătăți calitatea mediului spitalicesc, iar acest lucru îl consider o prioritate pentru care e nevoie să contribuim și prin finanțări private, în completarea fondurilor publice.
Societatea noastră are nevoie să participăm cu toții pentru a schimba lucrurile în bine. Vă aștept să aducem cât mai mulți susținători și cât mai multe fonduri pentru toate cauzele bune pe care le-au propus oameni cu inițiativă.

comentarii
1 comentarii

Sa intelegem ca alergarea asta este din usa in usa in cautarea de fonduri de la 'finantarile private' sau cum se transforma datul din picioare la cros, in datul din mana, la bani?
Oarecum
26.05.2017 12:46
Din aceeasi categorie
Festivalul 25 ore de teatru non-stop

Muzeul Astra

SEVIS

Vacanta Eurotrip
info
A.D.I. Eco Sibiu
EVENIMENT TV
Hoghilag erata
Licitatie publica

accentmedia