Tribuna
Mesajul Organizaţiei Judeţene PSD Sibiu, cu ocazia Zilei Naţionale a României
Mesajul Organizaţiei Judeţene PSD Sibiu, cu ocazia Zilei Naţionale a României

În urmă cu 101 ani bunicii şi străbunicii noştri realizau unul dintre cele mai mari deziderate ale românilor: unirea provinciilor istorice ale ţării. Prin revenirea Transilvaniei, a Basarabiei şi a Bucovinei la ţara mamă, românii au fost uniţi nu doar în cuget şi-n simţiri, ci şi teritorial.
În tot acest timp generaţiile care ne-au precedat au luptat sub cele trei culori ale drapelului naţional pentru a menţine unitatea ţării şi pentru a păstra România independentă şi de sine stătătoare.
Acum este de datoria generaţiei noastre să continuăm această misiune. Aderarea la UE şi NATO ne garantează unitatea, integritatea şi independenţa teritorială, dar noi, românii, trebuie să luptăm să rămânem uniţi spiritual, să luptăm împotriva urii şi a dezbinării care au devenit tot mai accentuate în ultima perioadă în societatea noastră.
Trebuie să ne amintim de idealurile pentru care s-au sacrificat strămoşii noştri pe câmpurile de luptă, de idealurile pentru care şi-au pierdut viaţa conaţionali de-ai noştri în conflicte recente.
De 1 decembrie trebuie să ne amintim că puterea noastră ca neam stă în unitate şi solidaritate. Şi să nu uităm niciodată acest lucru!
În numele Organizaţiei Judeţene PSD Sibiu vă urez
La Mulţi Ani, români de pretutindeni!
La Mulţi Ani, România!
Bogdan Trif, preşedintele Organizaţiei Judeţene PSD Sibiu






comentarii
4 comentarii

idealurile de care vorbesti sunt calcate in picioare in fiecare zi de partidul tau de corupti care nu se ocupa decat cu furtul si apararea infractorilor !

veniti cu acelasi limbaj de lemn, cu aceleasi minciuni cu "reformare", "am inteles mesajul romanilor", cu atacuri rasiste, cu denigrarea institutiilor europene, cu protejarea infractorilor !
aceeasi hoti, alte fete in conducere si acelasi discurs.
si mai important aceleasi scoli, spitale, drumuri unde mor cu zile copii, batrani si adulti deopotriva in timp ce psd se trateaza pe bani publici in spitale din alte tari si se plimba cu elicopterul SMURD de la iasi la bucuresti pentru o cufureala !!!
psd care dupa ce fura are o singura preocupare: pastrarea banilor furati !

ne vedem la alegeri !
texte fara niciu o acoperire
29.11.2019 08:29
antipaticul asta nu intelege ca ori de cate ori apare la ziar cu sigla PSD in dreptul lui, aduce un deserviciu imens partidului! Fara sa spuna nimic!
Parca iti dadusi demisia! La vremuri noi tot noi, sau cum e?
Bai baiatule, tu nu intelegi ca esti compromis, tu ai fost in clica hotilor din PSD, tu ai plimbat puscariabilul prin oras, ca pe urs, tu ai fost una cu ei! Si acum ai tupeu sa iesi in fata!
Nu mai zic de faptul ca pt sibiu, nu ai facut nimic, cat ai fost ministru! Aaa, ba da, ai semnat niste "contracte" pe final pe la paltinis etc!
autodizolvarea_PSD
29.11.2019 09:02
Bogdan Trif, înainte de a vorbi la ocazii solemne, îți recomand să ai grijă de imaginea ta zilnică. Bărbierește-te mai des!
cititor Tribuna
29.11.2019 13:24
Omul va felicita iar voi ca si niste -cre(s)tini nu multumiti ,dar trageti cu sageti in el de parca el ar fi tatal hotilor -- Cind lasati ura deoparte si incepeti un dialog -CONSTRUCTIV-- sa va vedeti scaderile la ambele tabere sa inlaturati ce este -- gresit si sa puneti umarul la -RECONSTRUCTIA TARII_??????
mike
30.11.2019 19:08
Din aceeasi categorie
Targul de Cariere

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA