Tribuna
SEVIS
Mesajul managerului Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu, cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătății
Mesajul managerului Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu, cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătății

Managerul Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu, juristul Florin Neag, a transmis un mesaj, miercuri, cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătății, care este sărbătorită, pentru al doilea an la rând, în contextul pandemiei de COVID-19. Florin Neag face apel la responsabilitate și devotament și spune că împreună vom ieși la puternici din bătălia cu pandemia.

Redăm mai jos mesajul directorului Florin Neag:

„Pentru al doilea an la rând, Ziua Mondială a Sănătății este sărbătorită în contextul aparte creat de pandemia de Covid-19. O pandemie care a pus și încă pune la încercare sistemele medicale din întreaga lume și, în egală măsură, oamenii de pretutindeni. Cu acest prilej, mai mult decât oricând, trebuie să subliniem că lupta nu s-a încheiat. Suntem în valul pandemic trei, numărul de pacienți a crescut semnificativ și, din nefericire, sunt și mai multe cazuri grave, cu evoluție nefavorabilă. Pentru a putea să onorăm misiunea spitalului de a asigura starea de sănătate a populației și a salva cât mai multe vieți omenești, avem datoria de a informa populaţia cu privire la pericolul care este încă prezent și la riscurile la care cetățenii se expun. Este esențial să acționăm ca o echipă: cetățenii pe de-o parte, prin respectarea tuturor măsurilor de prevenție și distanțare iar personalul medical pe de alta, prin tratarea pacienților cu profesionalism și dăruire. Este un efort comun de care trebuie să țină seama întreaga comunitate și care dă măsura respectului pentru noi, cei implicați în actul medical, precum și pentru societate. Doar împreună putem depăși această pandemie!

Această zi are, totodată, o valoare simbolică pentru personalul medical din întreaga lume, care este mereu prezent la datorie și care are un rol vital în protejarea sănătății noastre.  Este o zi de recunoaștere publică a eforturilor și sacrificiilor făcute de aceștia în slujba semenilor lor. Mai mult decât oricând, ultimul an a evidențiat importanța sistemului sanitar, a medicilor și a tuturor celor angrenați în sistemul de sănătate. Le mulțumesc tuturor pentru dedicare și eforturi! Sunt convins că acestea nu au fost în zadar și că, împreună, cu responsabilitate și devotament, vom ieși mai puternici din această bătălie”.

comentarii
4 comentarii

poza de la ce crisma e?pupila lui raliuka moscovita
adt3
07.04.2021 18:54
Am crezut ca e un pacient al spitalului de dincolo de linii... apoi am citit articolul si m-am lamurit.
07.04.2021 20:20
Daca esti responsabil ceri aprobarea ivermectinei. Daca nu, atunci palavragerile sunt zero barat.
08.04.2021 09:48
Unii chiar nu au privire de oameni cu carte. Asta parca a scapat de dimineata din birt si nu stie unde a ajuns. Vezi ca are Florin Piersic un banc bun cu un pui, asta daca poti intelege glumele !!! Ma gandesc ca au stiut unii de ce trebe pus un neica nimeni intr-o functie de asta…...
ion
08.04.2021 10:09
Din aceeasi categorie
Noua ne pasa

publicare anunturi

Somarest

PORTAL MEDICAL

Comunicat_de_Presa_benef-finali-Amador-Concept

Comunicat de presa Jujube Atelier

COMUNICAT DE PRESA

Vacanta Eurotrip
info
Palatul Brukenthal Avrig
Licitatie publica

accentmedia