Tribuna
MESAJUL INSPECTORULUI ŞCOLAR GENERAL, AL INSPECTORATULUI ȘCOLAR JUDEȚEAN SIBIU, CU OCAZIA DESCHIDERII ANULUI ȘCOLAR 2022-2023
MESAJUL INSPECTORULUI ŞCOLAR GENERAL,  AL INSPECTORATULUI ȘCOLAR JUDEȚEAN SIBIU, CU OCAZIA DESCHIDERII ANULUI ȘCOLAR 2022-2023

DRAGI ELEVI, STIMAŢI COLEGI, DISTINŞI PĂRINŢI,

În fiecare septembrie tomnatic școala reîncepe și împreună cu ea, în spaţiul nostru sufletesc emoţiile reverberează, recompunând prima intrare în sală de clasă sau primul zâmbet al dascălului admirat, care ne-a amprentat întreaga viața școlară...

Astăzi, 5 septembrie, alături de elevii noştri și de părinţii acestora, noi, dascălii, revenim în şcoli cu optimism și cu speranţa că 2022-2023 va consolida valoarea și va continua proiectele generoase, capabile să asigure pe mai departe o educaţie modernă, a cărei finalitate să fie succesul binemeritat, în spațiul național sau în cel extern, al absolvenţilor noștri!

Desigur, noile politici educaţionale care vor reconfigura Educația, centrate fiind pe elevi, pe reforma timpului timpului didactic, pe formarea de valori şi de atitudini morale, pe dezvoltarea competenţelor digitale și de comunicare, pe dialog sociocultural global, și nu numai, reprezintă un cadru ce nu poate asigura calitatea orei de curs fără implicarea reală şi responsabilă a cadrelor didactice.

Vă doresc, stimaţi colegi, ca prin realizări profesionale şi performanţă, să reușiți să puneți în practică noul model educațional, configurat de anul școlar 2022-2023.

Vouă, dragi elevi, vă doresc ca noul an şcolar – mai mult ca oricând – să vă ofere motivație reală pentru a învăța și pentru a vă pune în valoare, unicitatea. Fie ca toate așteptările voastre să primească răspuns în sala de clasă și profesorii să vă fie mentori, pentru a dobândi succesul în viață și în viitoarea carieră.

De asemenea, autorităților locale le mulțumim pentru implicarea responsabilă în pregătirea spațiilor școlare pentru elevii noștri!

Tuturor vă urez un an şcolar plin de realizări!

Cu aleasă prețuire,

Prof. Emilian-Marius NOVAC

Inspector Şcolar General

comentarii
2 comentarii

Domnule Inspector Scolar General, intrucat functia pe care o aveti este o functie castigata politic, pe linie de partid, fiind numit in functie, mesajul dumneavoastra este politic. Fiind mesaj politic, deci demagogic, este in realitate egal cu zero.

In afara unor expresii sforaitoare precum "dialog sociocultural global” sau "reforma timpului didactic” care tradeaza ideologia progresista in care au fost elaborate aceste mizerabile legi ale ne-educatiei, nu vorbiti decat minciuni. Minciuni sfruntate!

Cum puteti afirma ca noile politici educaţionale sunt centrate pe "formarea de valori şi de atitudini morale” cand cei care au elaborat si au sustinut aceste legi, (impotriva protestelor profesorilor, a parintilor si a intregii societati civile) poseda zero valori si atitudini morale? Demagogie de politruc. Baliverne politice.

Si noi, societatea civila, parintii din aceasta tara, ai caror copii si al carei viitor il distrugeti voi, politicienii, va dorim sa nu aveti parte nici de functiile nici de banii nici de linistea pentru care ati vandut viitorul acestei tari! Asa sa va ajute Dumnezeu, iudelor!
un parinte
05.09.2022 01:44
daca toti copii gandesc ca tine si sint mai destepti ca invatatori ii vai si amar de copi
lm
05.09.2022 09:42
Din aceeasi categorie
Cartuse toner, unitati cilindru

Transportul Public Sibiu

Comunicat de presa

Comunicat de presa

A.D.I. Eco Sibiu
VISA MEDICA
Tursib S.A
Sibiu Blues Nights 1st Edition
Licitatie publica

EVENIMENT TV

ACCENT MEDIA