Continental
Tribuna
Mesajul de Paşti al Preşedintelui Organizaţiei Judeţene PSD Sibiu, Bogdan Trif şi al candidaţilor PSD Sibiu pentru Parlamentul European, Alexandru Popa şi Mihai Macaveiu
ADVERTORIAL
1703 vizualizari
Mesajul de Paşti al Preşedintelui Organizaţiei Judeţene PSD Sibiu, Bogdan Trif şi al candidaţilor PSD Sibiu pentru Parlamentul European, Alexandru Popa şi Mihai Macaveiu

Paştele ne îndeamnă în fiecare an la iertare, mântuire şi credinţă în minunea Învierii.

Sacrificiu lui Isus Hristos s-a înfăptuit pentru ca oamenii să înţeleagă rostul păcii în lume, să înveţe să iubească şi să dăruiască. Cea mai importantă sărbătoare a creştinătăţii a adus omenirii speranţa mântuirii şi a vieţii veşnice, prin sacrificiul Domnului. Paştele ne cheamă pe toţi la iubire, împăcare şi unitate.

Minunea Învierii lui Isus să dăinuie în sufletele voastre, să vă lumineze viaţa şi să vă aducă în case renaşterea credinţei, speranţei, bucuriei!

 

Sărbători Fericite!

Bogdan Trif, Preşedintele Organizaţiei Judeţene PSD Sibiu

Mihai Macaveiu, Preşedintele Organizaţiei Municipale PSD Mediaş

Alexandru Popa, Preşedintele Executiv al Organizaţiei Municipale PSD Sibiu

 

 

comentarii
9 comentarii

F.M.M de rahati pe noi nu ne vrajiti nici cu mesajele astea m....U.E PSD
BONDICA Abumeyangu
27.04.2019 10:10
pacat de fetele Elea tinere de aia au murit atitia in 89.
xxx
27.04.2019 12:35
Asa sef de partid, asa canditati. Parca toti au fetze de "infractori".
Pacalici
27.04.2019 13:52
Comunistilor...sunteti tineri bah...nu va e rusine sa va asociati cu Liviu si cu Viorica Vasilica? Oare copii vostri cand vor creste vor fi mandri?
Popa
27.04.2019 23:19
De fapt , va doare inghinal de cer vor zice copii(ei nu au vreo vina), voi acum sunteti pe cai mari...le veti da Tesla (Jaguar) si altele. Ei o sa pupe mana aia murdara...si voi o sa fiti autosuficienti. Sa va fie rusine bah...sunteti niste lingai fara oua la purtator. Cand dau ochii cu voi, va scuip direct pe fetele alea de sclavi...aveti niste fete in poza, ca si cand a-ti spune SARU’MANA NEA LIVIU...sunteti niste slugarnici josnici.
Tot Popa
27.04.2019 23:35
V-a pus Turcan de BTOxani si Moscova sau hotul de case sa dati mesaje impotriva PSD ? Va ofticati ca Psd are candidati din Sb !!!!!
Pt postacii PNL
27.04.2019 23:54
numai un psd-ist poate crede ca toti ceilalti sunt platiti sa posteze la fel ca ei.
firea chiar a spus ca in kiseleff au fonduri speciale alocate pentru asistatii care traiesc din repetarea minciunilor psd.

ati ajuns de rasul curcilor cu procente sub pnl, alt partid plin de oameni care alearga dupa ciolan.

dar ce sa te astepti de la un partid condus de infractori care elibereaza criminali si violatori in strada in timp ce oamenii normali mor in spitale fara dotari si medicamente iar copiii mor in scoli fara toalete si apa curenta.
saracii psd-isti rau au ajuns
28.04.2019 13:14
Paştele ne îndeamnă în fiecare an la iertare, mântuire şi credinţă în minunea Învierii. - A se intelege asa: Statul paralel ne indeamna in fiecare sesiune parlamentara la gratiere, amnistie si credinta in minunea Ordonantelor de Urgenta.

Dar eu va urez ceva: Poporul s-a trezit! Iar voi veti raspunde dupa 26 mai: Adevarat s-a trezit! ;) Hai bafta dupa referendum!
Fedral
29.04.2019 11:41
Da, ne-am trezit. VOTAM PSD! FORTZA PSD!!!!
@fedral
29.04.2019 15:58
Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Publica anunturi

Vacanta Eurotrip
info
Apa Canal
Licitatie publica

accentmedia