Tribuna
Mesajul Consulului Germaniei Hans E. Tischler în perioada premergătoare Crăciunului
Mesajul Consulului Germaniei Hans E. Tischler în perioada premergătoare Crăciunului

Şi în acest an dificil Consulatul Germaniei a împodobit chiar înainte de primul Advent bradul tradiţional de Crăciun. Anul care se apropie treptat de final a modificat abrupt viaţa tuturor oamenilor la nivel mondial, schimbând cotidianul tuturor şi mai cu seamă curmând nenumărate vieţi. În această perioadă a unor provocări deosebite în care dorul de unitate, de apropiere în familie şi grijă pentru cei apropiaţi nouă şi pentru sănătatea lor sunt deosebit de mari, membrii Consulatului Germaniei doresc să exprime gânduri de speranţă şi nădejde tuturor partenerilor şi prietenilor din întregul district administrativ.

 

În ultimele luni am realizat din nou cât este de important să aparţinem Europei şi să ne bucurăm de protecţia şi sprijinul structurilor ei. Solidaritatea europeană, coeziunea ţărilor de pe continentul nostru au reușit chiar acum enorm de multe pentru salvarea de vieţi omeneşti, de locuri de muncă şi pentru susţinerea economiilor. Niciodată schimburile reciproce de păreri, încrederea şi cooperarea în parteneriat nu au fost atât de importante ca astăzi.

 

Un cadou aşteptat cu nerăbdare la nivel monidal este siguranţa cu privire la dezvoltarea unui vaccin sigur, despre care sperăm că ne va ghida vieţile spre normalitate. Să ne bucurăm cu toţii cât mai repede de acest cadou!

comentarii
4 comentarii

Nu prea are gusturi...
27.11.2020 16:05
mesajul nu e in germana e fake new
27.11.2020 17:34
Americans, go home!
Un cititor
29.11.2020 10:40
Solicitați un împrumut cu NOVA GLOBAL FINANCE la o rată a dobânzii de 3%.

Indiferent dacă doriți să dați un stil de viață un impuls sau aveți de-a face cu o cheltuială neașteptată, un împrumut de la NOVA GLOBAL FINANCE este modalitatea rentabilă de a face acest lucru.

Nova Global Finances este flexibil: puteți împrumuta până la 10 milioane de euro și cu o perioadă de rambursare adecvată cuprinsă între 1 și 30 de ani. Oferim o gamă cuprinzătoare de împrumuturi personale, împrumuturi de afaceri, împrumuturi pentru locuințe și împrumuturi de consolidare a datoriilor, care pot fi adaptate pentru a se potrivi nevoilor și circumstanțelor dvs. în schimbare la o rată a dobânzii de 3%.

Ce obții:
 Acces imediat la fondurile dvs. după aprobare
 Ratele dobânzii competitive
 Condiții de rambursare flexibile
 Capacitatea de a plăti împrumutul mai repede (plățile suplimentare reduc valoarea capitalului împrumutului)
 Aprobare ușoară dacă aveți nevoie de fonduri suplimentare
 Puteți solicita un împrumut la locul și ora dvs. convenabile

Cum se aplică:
Solicitarea unui împrumut este rapidă și ușoară! Companiile sau persoanele fizice interesate să solicite un împrumut la Nova Global Finances și care necesită mai multe informații despre CUM SE CERĂ, ar trebui să TRIMITĂ UN E-MAIL la (novaglobalfinances@gmail.com) SAU să o contacteze pe Camilla Karlsen pe whatsApp: +31642117819 pentru mai multe informații și briefinguri orale. Se aplică T&C.

Camilla Karlsen
Senior Manager împrumuturi
Camilla Karlsen
11.12.2020 18:24
Din aceeasi categorie
Palatul Brukenthal Avrig

Electrica Furnizare

sevis

Q-House

publicare anunturi

COMUNICAT DE PRESA

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia