Tribuna
Mesajul comandantului Garnizoanei Sibiu, Ghiță Bârsan, cu ocazia Zilei Naționale a României
Mesajul comandantului Garnizoanei Sibiu, Ghiță Bârsan, cu ocazia Zilei Naționale a României

“Marea Unire de la 1 Decembrie 1918 reprezintă momentul afirmării naţionale și de împlinire a idealurilor de libertate şi unitate a tuturor celor care gândesc și simt românește.

Armata română, parte inseparabilă a societății, indiferent de vremurile la care facem referire, a contribuit semnificativ la desăvârșirea teritorială a statului român. În tot acest timp, misiunea noastră, aceea de a garanta independența, suveranitatea și integritatea teritorială a statului român și de a crea premisele dezvoltării continue a societății românești, a rămas neschimbată.

Trăim vremuri atipice, vremuri în care ne confruntăm cu un inamic invizibil, deosebit de periculos, un virus care poate să producă mult rău nouă și familiilor noastre. Pentru a-l putea învinge trebuie să ne unim eforturile și acum, mai mult ca niciodată, să respectăm toate măsurile impuse în scopul prevenirii răspândirii acestuia. Bucuria acestei zile trebuie să ne-o manifestăm în mijlocul familiilor noastre, în intimitatea căminelor noastre, pentru a rămâne sănătoși în această perioadă dificilă.

Cu ocazia Zilei Naţionale a României, în numele tuturor militarilor din garnizoana Sibiu, adresez locuitorilor din judeţul nostru cele mai calde urări de sănătate, împliniri profesionale, satisfacţii personale şi bucurii alături de cei dragi!”, a transmis gl.bg. prof.univ. dr. ing. Ghiţă Bârsan.

comentarii
1 comentarii

Numai de mesaje si festivisme ne arde acum! Lasati-o pe alt data, dle general!
29.11.2020 14:42
Din aceeasi categorie
Palatul Brukenthal Avrig

Electrica Furnizare

sevis

Q-House

publicare anunturi

Comunicat_de_Presa_ELLIXIRZ BAR

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia