Tribuna
PNL
Mesaj cu ocazia Zilei Internaţionale a Persoanelor Vârstnice
1 octombrie 2009
Cu prilejul Zilei Internaţionale a Persoanelor Vârstnice, am deosebita plăcere să le urez celor mai în vârstă dintre noi multă sănătate! Cei mai în vârstă dintre noi, părinţii şi bunicii noştri, ne ajută să trecem mai uşor peste greutăţile vieţii. Nu este mai puţin adevărat că, în această perioadă de mari schimbări social-politice, persoanele vârstnice îşi pun mari speranţe în modul în care societatea le poate asigura o existenţă decentă.
Este rolul nostru, al celor aflaţi în plină activitate profesională, să depunem eforturile necesare pentru ca vârstnicii să nu mai fie confruntaţi cu încercări mult prea dificile pentru puterile lor.

Să le promitem părinţilor şi bunicilor noştri că nu-i vom uita în singurătatea lor şi că ne vom strădui să le înseninăm zilele, să-i bucurăm prin prezenţa noastră şi, mai ales, prin rezultatele muncii noastre.

Tuturor persoanelor vârstnice din judeţul Sibiu le urez
multă sănătate şi viaţă lungă alături de cei dragi!Constantin TRIHENEA,
prefectul Judeţului Sibiu
comentarii
2 comentarii

IN LOC DE ATATEA CUVINTE FRUMOASE MAI DE FOLOS NE - AR FI SA PRIMIM SI NOI TICHETE SOCIALE !
pensionar
01.10.2009 14:33
Ce slogan comunist,incercam sa-i aburim din cuvinte pe cei varstnici.Asta nu-i ajuta cu nimic d.le prefect chear faceti ceva pentru ei si dupa aceea mucles nu va mai faceti propaganda.
Eu
01.10.2009 14:33
Din aceeasi categorie
Food will win de war

Publica anunturi

Palatul Brukenthal Avrig

management dirigentie inofrmare

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia