Tribuna
MESAJ CU OCAZIA ZILEI INTERNAŢIONALE A PERSOANELOR VÂRSTNICE

Ziua de 1 octombrie, îmi oferă, şi în acest an, ocazia de a mă adresa tuturor persoanelor vârstnice. Cu acest prilej sărbătorim Ziua Internaţională a părinţilor şi bunicilor noştri. Simpla lor prezenţă ne ajută să trecem mai uşor prin greutăţile vieţii. Nu o dată, vorbele lor de suflet ne-au ajutat să trecem de încercările vieţii, pentru a fi pregătiţi pentru noi începuturi.

Avem datoria fiecare în parte, dar şi societatea în ansamblul ei să le răspundem cu dragoste şi respect la tot ce au făcut bun pentru noi. De ziua lor, să le promitem că nu-i vom lăsa uitaţi în singurătatea lor, străduindu-ne să-i însoţim, pe drumul vieţii lor, cu faptele şi gândurile noastre.

Multă sănătate şi zile liniştite alături de cei dragi, tuturor persoanelor vârstnice din judeţul Sibiu!

Constantin Trihenea,
Prefectul Judeţului Sibiucomentarii
1 comentarii

Stimate D-le Prefect, Va adresam o rugaminte ! Din 27 sept.a.c. activitatea Casei de pensii din Medias este suspendata pana in 18 oct. in vederea mutarii la noul sediu.Pana ieri trebuia sa prezentam cartile de munca(cei care le avem in posesie) in vederea scanarii sub sanctiunea amenzii.Ieri am fost la sediul unitatii fiind ultima zi(aflata din Tribuna) dar nu era nimeni cu care sa discutam.Ne-ar fi greu sa ne deplasam la Sibiu.Va solicitam ca dupa reluarea activitatii la Medias,joia cand vine de la Sibiu cineva de la casa judeteana,sa ne ia cartile de munca ptr scanat la Sibiu daca aici nu pot. Va rugam dati un comunicat prin care sa ne linistiti. Cu respect ! Noi,cand am primit cartile de munca de la vechile unitati,am fost atentionati sa le pastram cu grija pana la depunerea dosarului de pensionare.
Un grup de varstnici din Medias
01.10.2010 08:43
Din aceeasi categorie
SEVIS

E-pneu

PARCUL MEMORIAL  MULTICULTURA

Vacanta Eurotrip
info
A.D.I. Eco Sibiu
EVENIMENT TV
Muzeul Astra
codul postal
VISA MEDICA
Licitatie publica

accentmedia