Tribuna
SEVIS
Medicul Eduard Egri spune că s-a transformat în „pescar” de locuri pentru vaccinare: „Frustrarea a atins cote mari”
Laura BUCIU
1283 vizualizari
Medicul Eduard Egri spune că s-a transformat în „pescar” de locuri pentru vaccinare: „Frustrarea a atins cote mari”
© facebook.com

Medicul Eduard Egri spune că se simte frustrat că, joi, când „se anunța că are balta pește”, adică apar locuri noi pentru vaccinare, el nu a reușit, timp de 3 ore, să „pescuiască” niciunul pentru pacienții săi.

„Sunt pescar, nu mai sunt medic”, spune medicul de familie, Eduard Egri, pe pagina sa de Facebook.

Acesta a scris că timp de trei ore a încercat să „pescuiască” măcar un loc pentru vaccinarea pacienților săi, dar nu a reușit.

„Încerc să pescuiesc de azi dimineaţă programări pentru vaccinare pe platformă. Am reuşit de vreo două ori să mă loghez dar s-a blocat când am încercat să fac programarea efectivă. Iacă că au trecut trei ore deja în care frustrarea a atins cote mari, încerc să fac lucrul acesta în timpul meu liber şi cu toată bună voinţa pentru pacienţii care nu se descurcă singuri iar rezultatul este 0 programări. S-a anunţat dimineaţa că balta are peşte dar se pare că nu apuci un loc la mal”, scrie Eduard Egri.

Medicul afirmă că deși pescuitul pentru pasionaţi este relaxant, „tipul ăsta de pescuit” pe care îl practică el acum, al unui loc pe platforma de vaccinare, este complet diferit.

Doctorul semnează, la finalul postării, „pescar Eduard Egri”.

Locurile disponibile pentru vaccinare în județul Sibiu s-au epuizat de marți.

comentarii
2 comentarii

Marilor personalitati sibiene care au luat hotararea de a se vaccina le urez intepaturi pe care sa le simta, si la propriu, si la figurat.
Era clar ca nu puteau spune ca refuza vaccinul. Dar daca lor li se inoculeaza doar ser fiziologic? Poate ne pacalesc...
21.01.2021 20:11
De ce, aşa cum DSP Sibiu publică situaţia cazurilor noi de oameni infectaţi cu COVID 19, situaţie care apare zilnic în media, nu se poata publica, tot zilnic, situaţia clară şi transparentă a dozelor primite la fiecare centru de vaccinare şi câte se folosesc în fiecare zi! De ce la acest capitol nu este transparenţă? De ce trebuie ca persoane trecute de 65 de ani să facă drumul din municipiul reşedinţă de judeţ spre alte localităţi pentru a se vaccina?
BON
22.01.2021 20:00
Din aceeasi categorie
Electrica Furnizare

publicare anunturi

Somarest

Q-House

Vacanta Eurotrip
info
Palatul Brukenthal Avrig
Licitatie publica

accentmedia