Tribuna
PNL
Meciul prieteniei la Sibiu între liceul Ghibu şi NATO

Echipele de fotbal ale Liceului Teoretic Onisifor Ghibu și Grupului de Luptă NATO se vor întâlni pe terenul de sport al Sălii Transilvaniam într-un meci al prieteniei NATO-20. 


Partida de fotbal, organizată sub egida Statului Major al Apărării, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Judeţean Sibiu, se înscrie în campania armatei de marcare a 20 de ani de când țara noastră face parte din Alianța Nord-Atlantică. Meciul prieteniei reprezintă o oportunitate de conștientizare a generațiilor NATO-20 despre importanța apartenenței țării noastre la Alianță, precum și de cultivare în rândul tinerilor a valorilor din spațiul euro-atlantic.
Lovitura de start a partidei va fi dată de un voluntar al Invictus România, echipă care susține recuperarea prin sport a luptătorilor răniți în teatrele de operații și acțiuni militare.

Echipa de fotbal a Liceului Teoretic Onisifor Ghibu, condusă de profesorul Gelu Leicu, a obținut locul I în etapa județeană a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar. Participarea liceenilor la Meciul Prieteniei NATO-20 este asigurată prin grija profesorului Mircea Galață, inspector școlar pentru disciplina educație fizică și sport.
Echipa de Fotbal a Grupului Multinațional de Luptă este constituită din militarii belgieni, francezi și luxemburghezi. Grupul de Luptă NATO, dislocat în poligonul Cincu, Brașov, se instruiește alături de structuri ale Armatei României în vederea asigurării arhitecturii defensive pe flancul estic aliat. Pentru militarii Grupului de Luptă, partida de fotbal este un prilej de comunicare cu tinerii români despre misiunea pe care o îndeplinesc în țara noastră.

Evenimentul are loc vineri, 5 aprilie, începând cu ora 9.30.






comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Festivalul Gradinilor Sibiu

Comunicat de presa

Comunicat de presa

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA