Tribuna
PNL
Măști și viziere donate centrelor rezidențiale din cadrul DGASPC Sibiu
Măști și viziere donate centrelor rezidențiale din cadrul DGASPC Sibiu

Asociația „Sfântul Nicolae” din Parohia Sibiu-Turnișor 1, reprezentată de părintele Ciprian Creangă, a donat o sută de măști reutilizabile din bumbac 100% și 30 de viziere Direcției Generale de Asistență și Protecția Copilului din Sibiu.

Donația în valoare de 1.400 lei a fost făcută pentru sprijini lupta de stopare a răspândirii noului tip de coronavirus printre angajații și beneficiarii din cadrul centrelor rezidențiale aflate în structura DGASPC Sibiu.

Produsele au fost înmânate  Laurei Cameliei Vîlsan, manager al DGASPC Sibiu, care a mulțumit tuturor celor implicați în această activitate filantropică și i-a asigurat că aceste obiecte vor ajunge la centrele unde este nevoie de ele: „În condiții grele strălucesc adevăratele caractere! Un exemplu este părintele Ciprian Creangă, reprezentantul Asociației «Sfântul Nicolae» din Sibiu-Turnișor, care și-a îndreptat gândurile și faptele către cele mai vulnerabile persoane în fața recrudescenței Covid 19 prin care trecem cu toții. Un gând pios și mii de mulțumiri pentru că sunteți alături de noi!”.

Asocația „Sfântul Nicolae” din Sibiu-Turnisor este acreditată ca furnizor de servicii sociale și are licentiat ca serviciu social un Centru de zi unde sunt ajutați 30 de copii din comunitate.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Forumul German

PSD Sibiu

Palatul Brukenthal Avrig

sevis

Q-House

Vacanta Eurotrip
info
publicare anunturi
Licitatie publica

accentmedia