Tribuna
Mașina unui consilier local din Cisnădie a fost spartă. Lepșa: „Poate fi în context electoral”
Mașina unui consilier local din Cisnădie a fost spartă. Lepșa: „Poate fi în context electoral”
© https://www.facebook.com/vasile.lepsa

Mașina consilierului local din Cisnădie, Vasile Lepșa, a fost spartă, în noaptea de marți spre miercuri, de persoane care sunt încă necunoscute. Lepșa spune, însă, că are indicii clare despre cine sunt cei care i-au produs avarii mașinii și oferă recompensă celor care îi vor da clarificări în acest sens. Lepșa pune totul pe seama faptului că este persoană publică în oraș. 

„Dacă ești Consilier Local în Opoziție și vrei să lucrezi, dar nu stai cu mâna întinsă , cineva are grijă să stai în concediu. Azi noapte, dragi cisnădieni, autovehiculul pe care fac pregătirea elevilor a fost atacat în stil mafiot distrugând parbrizul cu un bolovan de dimensiuni considerabile. Aștept informații utile!!! Recompensă!!!”, scrie Vasile Lepșa pe pagina de Facebook.

Întrebat dacă știe cine i-a spart mașina, Lepșa a răspuns: „Am indicii, dar aș vrea să îi știu clar, cu subiect și predicat”, a declarat Vasile Lepșa, pentru Tribuna.

Acesta afirmă că vandalizarea mașinii poate avea legătură cu calitatea lui de consilier local PMP, în contextul campaniei electorale. Potrivit acestuia, în cursul zilei de marți, el a câștigat o primă etapă a unui proces împotriva Primăriei Cisnădie și crede că represaliile au avut loc în acest context.

Vasile Lepșa a depus o plângere și la Poliția Cisnădie. (L. B.)


comentarii
1 comentarii

Sa vedem cum politia isi va face meseria ---e datoria lor sa clarifice cazul , altfel se va vedea legatura stransa intre servicii si politica care ar trebuii sa fie -o- barat
23.10.2019 19:03
Din aceeasi categorie
Pistele pentru biciclete

Medialcare24

Targul de Craciun

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA