Tribuna
Maşină ruptă-n două într-un accident pe DN1!
Ana Maria MĂTUŞOIU
4852 vizualizari
Maşină ruptă-n două într-un accident pe DN1!
O maşină s-a rupt în două miercuri, pe DN1, în zona intrării pe autostradă, după ce femeia care o conducea a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu o dubă cu marfă. În accident a fost implicată şi o a treia maşină.

Accidentul s-a produs pe fondul neadaptării vitezei de deplasare la condiţiile meteo-rutiere. La ieşirea dintr-o curbă periculoasă, o şoferiţă de 45 de ani a pătruns pe contra­sens fiind acroşată  de o dubă cu marfă care circula regulamentar din sensul opus. În impact a fost implicată şi o a treia maşină, care circula pe direcţia şoferiţei (Sălişte-Sibiu).
În urma accidentului, şoferiţa de 45 de ani a fost transportată la Unitatea de Primiri Ur­genţe Sibiu, în aceste momente aflându-se sub observaţie. „Femeie de 45 de ani, adusă la UPU, stabilă, conştientă. Acuza dureri în zona sternului, însă nu s-au constatat fracturi. Femeia va rămâne sub supraveghere în Uni­tatea de Primiri Urgenţe”, a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu, Decebal Todăriţă.
În urma impactului, maşina şoferiţei, o Skoda roşie, s-a rupt în două.comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Pistele pentru biciclete

Medialcare24

Targul de Craciun

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA