Tribuna
Mărginimea Sibiului, în lista celor mai bune destinații din Europa pentru detoxifiere digitală
Mărginimea Sibiului, în lista celor mai bune destinații din Europa pentru detoxifiere digitală
© Răzvan NEGRU / Arhivă

Peisaje uimitoare, sport, gastronomie și activități culturale care pot îndepărta orice om „de tirania e-mailurilor și a rețelelor sociale”. Așa este descrisă Mărginimea Sibiului de site-ul www.europeanbestdestinations.com, care a realizat un top al celor mai bune destinații din Europa. În topul european, Mărginimea Sibiului este în lista celor mai bune destinații europene pentru detoxifiere digitală, alături de Monte Isola (Italia) sau Jurmala (Estonia).

„Sunteți hiperconectați, fie la locul de muncă, fie în viața personală. Sunteți conectat (ă) atunci când lucrați, când mâncați, când vă odihniți ... poate că este timpul să vă deconectați pentru câteva zile și să descoperiți destinațiile perfecte ale turismului durabil pentru o detoxifiere digitală”, scriu realizatorii top-ului.

 

Descrierea Mărginimii

 

Potrivit site-ului oficial al Sibiu Regiune Gastronomice Europene Sibiu, Mărginimea Sibiului este cea mai cunoscută zonă a județului. Aici, păstoritul este un mod de viață, reflectat în ritmul cotidian, stabilit de transhumanța turmelor de oi de la munte la șes, și în bogatul patrimoniu cultural al țesăturilor din lână, cântecelor din caval, jienelor și învârtitelor.

„Regiunea reprezintă etalonul civilizației Carpatine în zona central și est Euopeană având particularități în ceea ce privește cultura gastronomică axată pe produsele lactate, cele din carne dar și pe  ele culese din natură”, scriu cei de la Sibiu Regiune Gastronomică Europeană.

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

ADR CENTRU

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Pastravaria Laita
Licitatie publica

accentmedia