Tribuna
Maratonul Internațional se întoarce la Sibiu. Alergăm pentru 34 de cauze
Maratonul Internațional se întoarce la Sibiu. Alergăm pentru 34 de cauze

Vești bune pentru amatorii de sport. Sibiul se pune în mișcare și se pregătește de cea de-a XI-a ediție a Maratonului Internațional Sibiu. În acest an, dintre 36 de cauze au fost alese 34. Evenimentul se va desfășura în perioada 4-5 iunie.

“Suntem tot aici, iar asta înseamnă că, în 4-5 iunie, ne vom bucura de toate îmbrățișările-încurajările-micile victorii, care ne vor da forțe și amintiri pentru încă un an. Ultimii ani au fost destul de provocatori pentru toată lumea și au adus ceva oboseală, dar chiar și când pandemia ne-a dat afară pe ușă, nu ne-am lăsat copleșiți și, tot unu și unu, am intrat pe geam, construind împreună stabilitatea de care aveam nevoie. Recunoaștem că ne-am fi dorit o ediție la care cea mai mare îngrijorare să fie dacă plouă tare sau e prea cald în ziua evenimentului, dar invazia Rusiei în Ucraina a schimbat paradigmele. Dar cu toate dilemele și incertitudinile, totuși avem în față o hartă cu toate valorile și lucrurile ce ne-au adus alături de 10 ani și, mai ales, știm că putem să ne adunăm din nou în jurul lor și să ne revedem cu încredere și de data aceasta. Unu câte unu, lăsăm urme din nou”, spun organizatorii.

Printre proiectele selectate se numără: “Astrup – aparat de analiză gaze arteriale pentru ambulanța de Terapie Intensivă Mobilă Smurd”; “Clasa din grădina școlii”; “Peda Citește”, ”O comunitate pentru Ucraina”, „Teraprie prin mișcare”, “Stare de bine în curtea școlii”, “Vrem la joacă afară”, “Campanie de sterilizări gratuite câini și pisici”, “Din inima Rășinariului pentru copiii războiului”, “Cazare și masă pentru beneficiarii SUS INIMA Sibiu”, “Serious games – Învață despre viața prin joacă”, “Sală de sport multifuncțională”, “WeHelp Săcel – Educație prin muzică!”, „Și eu vreau să mă joc ed. a-II-a”, Beneficiile naturii în Muzeul ASTRA”, Suru Camp – Tabără de educație montană pentru copii de la poalele muntelui”, “SALVAMONT Sibiu – Oameni pentru oameni”, “O nouă șansă pentru animalele abandonate”, „O școală de Muzică pentru Agnita”, “Luna științei”, “media.hub: o redacție cu reacție”, “Amfiteatru – RecreArte”, “Hai Edu Hârtibaciu”, ”Taxi gratis 2 pentru persoane cu dezabilități”, “Țara Colibelor în UNESCO”, “Elefănțelul curios și dezvoltarea sustenabilă”,  “Șura dă Aripi”, “Fiecare pas contează”, “Familia De Poveste – sprijin pentru copiii din centrele de plasament”, “Pentru copiii din Vurpăr”, ”Start la lecturat”, „Casa Voluntarilor”.


comentarii
1 comentarii

N-a fost plecat nicaieri ca sa se intoarca. A fost la Sibiu de la prima la cea mai recenta editie. Hai, intoarceti-va mai bine voi la scoala.
mimi
05.04.2022 18:03
Din aceeasi categorie
adi eco

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA