FITS 2024
Tribuna
Malul Cibinului s-a umplut de sibieni puși pe distracție
Adrian POPESCU
5100 vizualizari
Malul Cibinului s-a umplut de sibieni puși pe distracție

Pista pentru biciclete de pe malul Cibinului, care acum are o lungime de peste 3 km, fiind înconjurată de spații vezi, de cursul lin al râului Cibin și beneficiind pe lungimea traseu de generoase spații de refugiu, dar și de relaxare (denumite pontoane ori insulițe) a devenit implicit un loc de promenadă. 

Dată fiind popularitatea și mutifuncționalitatea acestei piste anul acesta la inițiativa The Hipodrom of Music și Urban Bike Revolution, între zona Kaufland de la Soșeau Alba Iulia și până în Gușterița (n.n. aproape de autostradă), fiecare insulă de refugiu a devenit un loc pentru activități multiple pornind de la găzduirea unor ateliere creative, treasure hunt, stații Sibiu Bike City, până la locuri unde refugiile au fost transforate în mini ringuri de dans, unde se putea asculta implicit muzică de antren. 

Nu au lipsit ofertele culinare și nici berea. În ciuda numeroaselor activități recreative și educative pentru toate vârstele, cicliștii au putut să ruleze fără probleme pe noua pistă destinată lor, o pistă atractivă și datorită podului circular, o premieră în România. Evenimentul Cibin Bike Day a început timid sâmbătă, la ora 10:00 și s-a derulat cu entuziasm și bună dispoziție până la ora 22:00.

Cei prezenți, de la mic la mare, considerau că organizatorii și-au atins scopul anume de a încuraja mobilitatea urbană ecologică și de a crea un cadru propice pentru promovarea spiritului comunitar.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
adi eco
Licitatie publica