FITS 2024
Tribuna
Maia Sandu se plânge că imaginea ei este folosită în publicitatea falsă
Maia Sandu se plânge că imaginea ei este folosită în publicitatea falsă
© presedinte.md

Preşedintele Moldovei, Maia Sandu a îndemnat cetățenii "să fie vigilenți și precauți față de informațiile false care apar în spațiul public, însoțite de imaginea Președintei Maia Sandu"

"Administrația prezidențială îndeamnă cetățenii să fie vigilenți și precauți față de informațiile false distribuite în spațiul public. În contextul atacurilor hibride cu care ne confruntăm în ultima perioadă, observăm faptul că imaginea șefei statului este utilizată în diferite tipuri de publicitate cu caracter de înșelăciune, fraudă și escrocherie  prin care sunt promovate produse farmaceutice sau servicii bancare. 
Astfel de informații false sunt distribuite tot mai des pe internet și promovează indivizi sau companii, iar conținutul mesajelor nu au nicio legătură cu activitatea și imaginea Președintei Maia Sandu. Prin urmare, atragem atenția cetățenilor asupra faptului că informațiile distribuite în spațiul public, însoțite de fotografii cu imaginea primelor persoane în stat, reprezintă un fals. 
Condamnăm aceste practici de dezinformare și îndemnăm pe toți cetățenii să se informeze doar din surse sigure", se arată în comunicatul Preşedinţiei Republicii Moldova.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
CONTINENTAL

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
adi eco
Licitatie publica