Tribuna
Maia Morgenstern, la Gala Tribuna din 5 decembrie
Sorana MAIER
2531 vizualizari
Maia Morgenstern,  la Gala Tribuna  din 5 decembrie
Maia Morgenstern, una dintre cele mai apreciate actriţe din ţară, este invitatul special al Galei "Tribuna şi Sibiu, împreună de 130 de ani", care are loc în 5 decembrie, la Sala Thalia. Evenimentul, ultimul din acest an din seria dedicată aniversării a 130 de ani de la prima apariţie a cotidianului Tribuna, va aduce pe scenă şi alţi invitaţi surpriză, pe care îi vom anunţa zilele următoare. Personalităţile Sibiului vor fi distinse cu titlul de Omul anului 2014, pe categorii de activitate, în urma nominalizărilor făcute de cititorii Tribuna.

Iubită de public, apreciată de critici, aplaudată pe sce­nă, actriţa Maia Morgenstern este invitata specială a Tri­bunei la Gala  „Sibiu şi Tri­buna, împreună de 130 de ani”, care are loc în 5 de­cembrie, la Sala Thalia.
A acceptat instantaneu invitaţia de a veni la Sibiu şi mărturiseşte că fiecare spec­tacol aici este o bucurie.
"Întotdeauna mă bucur să vin la Sibiu pentru că este un loc în care teatrul şi eveni­mentele culturale se succed cu o viteză şi o intensitate ab­solut ameţitoare. Mă întâl­nesc cu un public extraor­dinar, de iubitor de teatru în diferite forme, cu colegi dragi, cu artişti absolut minu­naţi. Este un moment aniver­sar ce se cuvine a fi celebrat cu toată cinstea", ne-a măr­tu­risit ieri Maia Morgenstern.
Alături de ea, pe scena Sălii Thalia vor urca şi alţi artişti iubiţi de publicul sibian, artişti pe care îi vom dezvălui în ediţiile viitoare.


În semn de apreciere


Gala va fi momentul în care, împreună, vom răsplăti fidelitatea cititorilor, cola­boratorilor Tribunei şi vom oma­gia personalităţile Sibiului din domeniile cultu­ral, administrativ, politic, educaţional, sportiv de azi.
Nominalizările au fost făcute chiar de cititorii Tribunei, fie online, fie prin intermediul talonului din ziar.
Gala „Sibiu şi Tribuna, îm­preună de 130 de ani” face parte din proiectul "Împreună din 1884", cofinanţat de Primăria Municipiului Sibiu prin Agenda Culturală 2014.
Proiectul a început în luna aprilie şi a inclus ateliere pentru copii, realizarea unui film,  două concerte în Piaţa Mare a Sibiului, în luna iulie, când pe scenă au urcat Junii Sibiului, Nicolae Furdui Iancu şi Orchestra Crai Nou, Antract, Compact şi Elena Gheorghe. 
De-a lungul acestui an ne-au fost şi ne sunt alături partenerii noştri strategici: Jidvei, Atlassib, BRD Groupe Société Générale, Meridiana Transfer de Bani, şi partenerii Transcar, Transmixt, Clinica Polisano, Buonavista Cate­ring&Banqueting, Agro-Crinţ, Seviş şi Bricomat.
Cititorii noştri care doresc să ne fie alături la gala din 5 decembrie pot primi invitaţie sunând la sediul redacţiei, tel. 0269/21.12.81 (secretariat). Invitaţiile vor fi oferite în limita locurilor disponibile.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Palatul Brukenthal Avrig

Electrica Furnizare

sevis

Q-House

publicare anunturi

Grant pentru capital de lucru TURTHA & SAVOURY SRL

Comunicat_de_Presa_Fagus ROM

Comunicat_de_Presa_ELLIXIRZ BAR

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia