Tribuna
Jidvei
Mai mulți locuitori de pe străzile Fabricii și Șerbota rămân, vineri, fără apă potabilă
Mai mulți locuitori de pe străzile Fabricii și Șerbota rămân, vineri, fără apă potabilă
Vineri, mai multe apartamente de pe străzile Fabricii și Șerbota vor rămâne fără apă potabilă, din cauza executării unor lucrări de cuplare a unui tronson de conductă Dn 500, pe strada Fabricii din Sibiu.


Pe durata lucrărilor, potrivit Apă Canal, între orele 8 – 20, se va întrerupe furnizarea apei potabile pentru blocul nr. 2 (fost bloc 9), din strada Fabricii și blocul nr. 25 de pe strada Șerbota. De asemenea, va avea loc o scădere a presiunii la blocurile din perimetrul delimitat de străzile Constituției, Hermann Oberth, Fabricii, Socului, Piața 1 Decembrie 1918 și Regele Ferdinand.
Lucrările vor fi executate de către firma Terra Building S.R.L., în cadrul contractului ”Modernizare strada Fabricii”, finanțat de către Primăria Municipiului Sibiu.
"Recomandăm consumatorilor să-și asigure rezervele necesare de apă potabilă. Apă Canal Sibiu SA va pune la dispoziție apă de utilizare menajeră, prin intermediul unei autospeciale ce va staționa la intersecția străzilor Șerbota și Fabricii", transmit reprezentanții SC Apă Canal SA Sibiu.
Relații suplimentare pot fi obținute la Dispecerat, respectiv la numărul de telefon 0269/222.777 ori  telverde 08008.202.202. (A. M.)

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Infinity Ink. Photography

mega image

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia