Tribuna
PNL
Mai mulți infractori, prinși de polițiștii sibieni. Între ei, un traficant de persoane și un bărbat căutat în Austria pentru infracțiuni cu carduri bancare
Mai mulți infractori, prinși de polițiștii sibieni. Între ei, un traficant de persoane și un bărbat căutat în Austria pentru infracțiuni cu carduri bancare

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Sibiu au prins trei bărbați căutați de autorități din străinătate sau din țară, după ce au comis mai multe infracțiuni.

În municipiul Sibiu a fost identificat și prins un constănțean în vârstă de 47 de ani, pe numele căruia Tribunalul Cluj a emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. Bărbatul este cercetat într-un dosar  penal care vizează săvârșirea infracțiunii de trafic de persoane. Constănțeanul prins a fost predat unei escorte din cadrul I.P.J. Cluj pentru a fi încarcerat în Penitenciarul Gherla.

De asemenea, tot în municipiul Sibiu, a fost identificat un sibian în vârstă de 30 de ani, pe numele căruia autoritățile judiciare din Austria au emis un mandat european de arestare, bărbatul fiind cercetat penal pentru săvârșirea de infracțiuni cu carduri bancare, pe teritoriul Austriei. Acesta a fost prezentat Curții de Apel Alba Iulia, iar instanța a emis pe numele său un mandat de arestare în vederea predării autorităților austriece.

În orașul Cisnădie, polițiștii au identificat un localnic în vârstă de 38 de ani, pe numele căruia Judecătoria Sibiu a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii. Bărbatul a fost condamnat la o pedeapsă de 2 ani închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului. Sibianul a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Sibiu. (L. B.)

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Food will win de war

Publica anunturi

Palatul Brukenthal Avrig

management dirigentie inofrmare

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia