Tribuna
Sevis
Mai mulţi "Bani de liceu" pentru elevi
Andra MARINESCU
1521 vizualizari
Mai mulţi
© Arhiva TRIBUNA
Elevii vor continua să primească și în acest an "Bani de liceu", conform legislației în vigoare.


Guvernul a decis ca din acest an școlar sprijinul financiar să crească de la 150 lei la 250 lei pentru programul național de protecție socială derulat de Ministerul Educației Naționale.
Elevii interesați pot depune cererile până pe 1 octombrie. În perioada 1 - 23 octombrie specialiștii vor efectua anchetele sociale și evaluarea eligibilității cererilor depuse. Pe 28 octombrie se vor afișa pe Internet listele beneficiarilor, iar cei nemulțumiți de rezultate pot depune contestații până în 2 noiembrie. Acestea vor fi soluționate până în 6 noiembrie.
Pot beneficia de acest program elevii care se află în întreținerea familiilor al căror venit brut lunar pe membru de familie, realizat în ultimele trei luni anterioare depunerii dosarului, este de maximum 500 de lei, precum și elevii care beneficiază de o măsură de protecție ori aflați sub tutelă.
"Sprijinul financiar se acordă pe perioada cursurilor școlare, inclusiv pe timpul pregătirii și susținerii examenului de Bacalaureat sau de diplomă și pe perioada practicii în producție", arată MEN.

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Staer

A.D.I. Eco Sibiu

Ghid informativ clienti EFSA

Tursib

Vacanta Eurotrip
info
EVENIMENT TV
Licitatie publica

accentmedia