Tribuna
Mai mult spațiu pentru Colegiul Economic și Colegiul Andrei Șaguna. 13 săli de clasă modernizate, un laborator IT nou, spații administrative și grupuri sanitare
Mai mult spațiu pentru Colegiul Economic și Colegiul Andrei Șaguna. 13 săli de clasă modernizate, un laborator IT nou, spații administrative și grupuri sanitare
© Primăria Sibiu

Primăria Sibiu va începe lucrările de reamenajare a unui corp al Colegiului Economic G. Barițiu, situat pe strada Oituz, pentru a crea mai multe spații pentru cursuri. Un etaj al clădirii va fi utilizat de către Colegiul Economic, iar în sălile de pe cel de-al doilea etaj se va extinde activitatea Colegiului Andrei Șaguna din apropiere.

Prin investiția în valoare de 3 milioane de lei vor fi puse la dispoziția elevilor și profesorilor 13 săli de clasă modernizate, un laborator IT nou, spații administrative și grupuri sanitare care vor fi amenajate la etajul 1 și 2 al acestui corp de clădire, parterul fiind deja reabilitat și în uz în prezent.

Lucrările care vor fi executate în următoarele 12 luni includ termoizolarea exteriorului pentru creșterea eficienței termice a clădirii, modernizarea sistemului de colectare a apelor pluviale, înlocuirea tâmplăriei existente cu tâmplărie PVC, recompartimentări și reorganizarea tuturor spațiilor interioare de la etajele 1 și 2, modernizarea instalațiilor electrice, sanitare și termice, zugrăveli și vopsitorii interioare, instalarea sistemelor de detecție și securitate la incendiu, precum și cele de stingere a incendiilor, reamenajarea accesului în clădire și optimizarea acestuia pentru persoanele cu dizabilități, urmând să se creeze și un grup sanitar dedicat acestora.

Contractul a fost semnat cu firma SC My Troy SRL, în urma unei proceduri de achiziție în cadrul căreia au fost depuse șase oferte. Lucrările vor începe la jumătatea lunii noiembrie.

© Primăria Sibiucomentarii
2 comentarii

S-au chinuit ceva sa scoata in Photoshop toate masinile parcate aiurea pe trotuar
Guru
08.11.2021 13:29
Ceva similar cu liceul de Arta.(ca rezultat)
newman
08.11.2021 18:20
Din aceeasi categorie
adi eco

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA