FITS 2024
Tribuna
Mai mult de jumătate dintre actualii consilieri locali sibieni au câștigat încă un mandat de patru ani
Ovidiu BOICA
1240 vizualizari
Mai mult de jumătate dintre actualii consilieri locali sibieni au câștigat încă un mandat de patru ani
© Răzvan NEGRU

 

12 sau 13 dintre actualii consilieri locali vor face parte și din viitorul Consiliu Local. Cei mai mulți sunt de la Forumul Democrat al Germanilor din România (FDGR), șase la număr, și anume Bianke Marion Grecu, Wolfgang Alexander Guib, Sara Konnerth, viceprimarul Helmut Lerner, Paul Constantin Mezei și Zeno Karl Pinter.

Partidul Național Liberal (PNL) păstrează trei dintre actualii consilieri locali în viitorul legislativ, pe Adrian Bibu, candidatul la funcția de primar din partea acestei formațiuni, Corina Simona Dăncilă și Mihai Cercel Onițiu, acestora putându-li-se alătura și Ciprian Gheorghe Fulea, asta în situația în care PNL va avea, până la urmă, cinci reprezentanți în CL.

Fostul viceprimar, Corina Bokor, intrată în Consiliul Local de pe listele FDGR, acum patru ani, trecută între timp la PSD, este singura reprezentantă a social-democraților care asigură continuitatea.

În viitorul Consiliu Local Sibiu își păstrează locul și doi candidați de pe listele Alianței Dreapta Unită (ADU), Maria Diana Mureșan și Ionuț Ciprian Ghișe, membri USR.

comentarii
1 comentarii

La vremuri noi, tot noi!
11.06.2024 08:55
Din aceeasi categorie
Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
adi eco
Licitatie publica