Tribuna
PNL
Magicianul Robert Tudor își sărbătorește ziua de naștere la Sibiu, cu două spectacole sold – out
Magicianul Robert Tudor își sărbătorește ziua de naștere la Sibiu, cu două spectacole sold – out
Sibiu Magic Show îl readuce în orașul de pe Cibin pe Robert Tudor cu un program special ce își propune să jongleze cu vizibilul și invizibilul, într-o serie surprinzătoare de numere de magie.


Născut la 7 decembrie 1984, Robert Tudor își va sărbători ziua de naștere alături de publicul din Sibiu. Tânărul magician va urca pe scenă sâmbăta aceasta, pentru a aduce bucurie și zâmbete pe buzele tuturor, în două spectacole de gală: „Magia Copilăriei” și „Magic Family Show”. Primul spectacol va fi prezentat de la ora 11 și este creat special pentru copii, iar cel de-al doilea spectacol va avea loc de la ora 19 și este recomandat tuturor categoriilor de vârstă.
Recunoscut pentru stilul său inconfundabil prin care își uimește audiența, Magicianul Robert Tudor promite un show plin de umor și energie, în care publicul va fi invitat pe scenă pentru a face parte din poveste. Cele două spectacole propun o incursiune fascinantă în lumea lui „mulțumesc” și „te rog” ca formule magice pentru o serie de numere de prestidigitație, apariții și dispariții misterioase sau levitație.
Ambele spectacole vor fi prezentate cu casa închisă, toate biletele fiind deja epuizate.
Ediția din acest an a Sibiu Magic Show are loc în perioada 5 – 8 decembrie și reunește artiști din Belgia, Italia, Lituania, România, Spania și Suedia. Programul complet al evenimentelor și biletele sunt disponibile pe teatrulgong.ro.
Accesul publicului la evenimentele Teatrului se face în limita locurilor disponibile, pe baza biletelor puse în vânzare atât online, pe teatrulgong.ro, cât și la sediul agenției din strada Al. Odobescu nr. 4 (de miercuri până vineri, între orele 11 - 18, sâmbăta între orele 10 - 18 și duminica între 10 - 14.
Prețul unui bilet la oricare spectacol din programul Sibiu Magic Show este de 14 lei.
Sibiu Magic Show este un eveniment finanțat de Primăria și Consiliul Local ale Municipiului Sibiu.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Food will win de war

Publica anunturi

Palatul Brukenthal Avrig

management dirigentie inofrmare

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia