Tribuna
PNL
Magic Show Fest
Alexandra CHEŞCU
1979 vizualizari
Magic Show Fest

Spectacole de animaţie, teatro dei piedi, iluzionism, mentalism, fachirism, dans şi circ sunt elementele care vor constitui cea de-a doua ediţie a Festivalului Internaţional de Magie "Magic Show Fest". Evenimentul se va desfăşura în perioada 16-18 decembrie şi vine să marcheze împlinirea celor 60 de ani de activitate a Teatrului pentru Copii şi Tineret Gong. Manifestarea va aduce în faţa publicului sibian companii de teatru din Italia, Ungaria, Bulgaria şi România, care vor oferi o gamă variată de spectacole.

Păpuşi vii şi animale exotice

Pe lângă cele trei piese oferite de Teatrul pentru Copii şi Tineret Gong, "Vrăjitorul din Oz", "Vreau să fiu magician" şi "Cum a ajuns Arthur rege", compania Naria Inri Magaria din Bulgaria vine cu spectacolul "The Balls", considerat a fi punctul culminant al evenimentului. Actorii companiei se remarcă prin îmbinarea artei focului cu jongleriile şi cu mersul pe picioroange. Sibienii care vor participa la festival vor avea ocazia să se delecteze şi cu jocul "marionetelor" vii, în povestirile fără cuvinte, scurte, oferite în cadrul spectacolului "Teatro de piedi", realizat de Laura Kibel. Mai mult ei se vor întâlni cu magicianul Christianis, care va susţine un show de magie şi un show combinat între numere de magie şi fachir. El va aduce pe scena festivalului papagali, porumbei, un piton tigrat, iguane columbiene, tarantule şi scorpioni imperiali. Tot un spectacol de magie va susţine şi maestrul Gozefini, care îi va delecta la Teatrul Gong atât pe copii, cât şi pe adulţi. Alături de ei la Sibiu vor mai fi prezenţi maestrul Astor şi The Great Kohalmi, iluzionişti şi mentalişti din Ungaria.
Toţi cei care doresc să participe la eveniment îşi pot procura biletele, începând de astăzi, de la sediul teatrului. Ele pot fi procurate de luni până vineri, între orele 10-18, preţul unui bilet fiind de 7 lei.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica