Tribuna
Jidvei
Luni - caniculă, apoi vremea se răcește. Temperaturile cresc din nou, de joi
Luni - caniculă, apoi vremea se răcește. Temperaturile cresc din nou, de joi
Foto cu caracter ilustrativ © Răzvan NEGRU/Arhiva

Vremea va fi caldă și instabilă, luni, după orele amiezii. Cerul va fi variabil în prima parte a zilei, cu înnorări temporar accentuate după-amiaza și seara, când local, în zona de munte și pe arii restrânse în rest, se vor semnala averse de ploaie ce pot avea izolat și caracter torențial, însoțite de descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului și izolat căderi de grindină. Pe arii restrânse cantitățile de apă pot depăși 20-25 l/mp, mai ales în zona de munte. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare în cursul averselor. Temperaturile maxime se vor încadra între 28 și 30 de grade, iar cele minime între 16 și 18 grade.

Marți, vremea va fi în general instabilă și se va răci față de ziua precedentă. Cerul va prezenta înnorări temporar accentuate. Pe arii extinse se vor semnala averse de ploaie, însoțite de descărcări electrice, intensificări ale vântului, ce temporar pot lua și aspect de vijelie și căderi de grindină. Local cantitățile de apă vor depăși 30-40 l/mp, iar la munte 50-60 l/mp. Mai ales în timpul zilei, vântul va avea intensificări temporare, cu viteze ce pot depăși 50-60 km/h. Temperaturile maxime se vor încadra între 22 și 26 de grade, iar cele minime între 8 și 10 grade. Izolat, dimineața se va semnala ceață.

Miercuri, vremea va fi răcoroasă pentru această dată. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări după-amiaza, mai ales la munte, unde izolat vor mai fi condiții de averse slabe de ploaie, însoțite și de descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări locale la munte și pe arii restrânse în rest. Temperaturile maxime se vor încadra între 22 și 23 de grade, iar cele minime între 8 și 11 grade. Izolat se va semnala ceață.

Joi, vremea va fi în general frumoasă și se va încălzi ușor. Cerul va fi variabil, mai mult senin pe timpul nopții. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 și 27 de grade, iar cele minime între 11 și 14 grade. Izolat se va semnala ceață.

Vineri și în weekend, vremea va fi în general frumoasă și caldă în prima parte a intervalului. Îndeosebi din a doua parte a intervalului, vremea va deveni în general instabilă și se vor semnala averse de ploaie însoţite și de descărcări electrice. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 27 și 32 de grade, iar cele minime între 13 și 17 grade.

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Infinity Ink. Photography

Comunicat de presa

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia