Tribuna
AFF
Luna se încheie cu „Ziua Copilului care Protejează Mediul”, la Avrig
Luna se încheie cu „Ziua Copilului care Protejează Mediul”, la Avrig

În ultima zi a acestei luni, la Avrig se va sărbători Ziua Copilului care Protejează Mediul. Cei mai mici cetăţeni ai oraşului, alături de părinţi sau bunici, sunt aşteptaţi în Piaţa „Gheorghe Lazăr” din centrul localităţii, pentru a participa la o multitudine de activităţi distractiv – educative, pregătite special pentru ei.
Începând cu ora 10, cei prezenţi vor avea la dispoziţie diverse ateliere unde îşi vor putea demonstra îndemânarea şi talentul (pictură - cu Maria Grancea, confecţionat brăţări – cu Rodica Ispas, pielărie – cu Adrian David Coman, atelierele Somarest pentru mediu), vor putea desena pe asfalt diferite lucrări cu tematică ecologică sau vor putea asista la demonstraţii tehnico - tactice şi alte activităţi realizate de reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sibiu – covoraşul rutier, Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Sibiu, Centrului de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Sibiu etc. 
Bineînţeles că de la Ziua Copilului care Protejează Mediul nu vor lipsi concursul de dans „Dansăm pentru un mediu curat”, dar nici „Patrula Verde din şcoala mea”. 
Începând cu ora 13, pasionaţii mersului pe bicicletă sunt invitaţi la „Turul Avrigului pe bicicletă, cu Tudy Oprea” (cei interesaţi de această activitate, vor veni cu bicicletele proprii şi le vor lăsa într-o zonă special amenajată, în parcarea din faţa Primăriei).
Ziua Copilului care Protejează Mediul este o iniţiativă a Primăriei şi Consiliului Local Avrig, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Sibiu, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sibiu, Inspectoratul de Jandarmi Judetean Sibiu, Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Sibiu, Adi Eco, Agenţia pentru Protecţia Mediului, Garda de Mediu Sibiu, Clubul Copiilor Avrig, Asociaţia Pro Cycling.
Activităţile organizate sunt posibile cu sprijinul unor sponsori locali, care au înţeles nevoia de a trezi o atitudine conştientă şi responsabilă faţă de natură şi faţă de mediul înconjurător (SC Soma SRL, SC Somarest SRL, SC Jifa SRL, SC Lazăr Trans SRL şi Terra Urban Dance).
D.F.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Cartuse toner, unitati cilindru

pensiunea casa buna

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
AFF
Licitatie publica

ACCENT MEDIA