Tribuna
Lui Crin Antonescu i s-a făcut dor de politică. Vrea să fie europarlamentar: "Am depus documentele pentru candidatura la PE"
Lui Crin Antonescu i s-a făcut dor de politică. Vrea să fie europarlamentar:

Fostul preşedinte al liberalilor revine în politică. Crin Antonescu a anunţat că şi-a depus candidatura internă în PNL pentru alegerile europarlamentare din 2019. În prezent, Antonescu este simplu membru în PNL. Adina Vălean, soţia lui, nu va ma candida la alegerile europarlamentare. 

  • „Am depus astăzi documentele pentru candidatura la PE. Pe circuitul normal, stabilit de deciziile PNL pentru orice alt membru”, a precizat Crin Antonescu, marţi, pentru Agerpres.

Membrii PNL își pot depune candidatura internă, pentru a fi pe lista PNL la europarlamentare, până în 1 octombrie 2018. 
Sociologul Marius Pieleanu afirma în luna iulie că, dacă vor să obţină 25% dintre voturile la europarlamentare, liberalii nevoie de Crin Antonescu, singurul politician capabil să salveze PNL.

  • "Singura șansă ca PNL să obțină peste 25% dintre voturile exprimate la alegerile europarlamentare este să-l pună cap de listă pe fostul președinte Crin Antonescu, este singura soluție de a salva PNL și de a obține un scor rezonabil la alegerile pentru Bruxelles", a explicat Pieleanu, potrivit DCNews. 

După o întrevedere cu Vasile Blaga şi Ludovic Orban, Crin Antonescu a declarat că nu au vorbit despre o eventuală candidatură a sa la europarlamentare. "Nu mi s-a propus", a spus în luna iulie Antonescu.

comentarii
1 comentarii

Acum după a expirat mandatul soției sale, dl. C.A. candidează el însuși, ca nu cumva să se piardă vreo picătură de la țâța vacii, cunoscută și sub numele de parlamentul european. Una e să dormi în România și altă să-ți audă sforăiturile, obtazurile subțiri de la Bruxelles.
Un cititor
18.09.2018 16:33
Din aceeasi categorie
Infinity Ink. Photography

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia