Tribuna
Lucrări pe mai multe străzi din Sibiu. Strada Vopsitorilor va fi închisă
Lucrări pe mai multe străzi din Sibiu. Strada Vopsitorilor va fi închisă

Odată cu încălzirea vremii reîncep lucrările la infrastructura rutieră din oraș. Reprezentanții municipalității anunță că ”Pe lângă deschiderea șantierelor de investiții la obiectivele publice, din această săptămână se reiau și lucrările de reparații ample pe străzile din municipiul Sibiu”.

Trei străzi au intrat în reparații

Municipalitatea a anunțat că următoarele 3 străzi au intrat în lucru din 28 februarie: str. Ștefan cel Mare (între viaductul Vasile Aaron și până la ieșirea din Sibiu spre Șelimbăr), str. Frigoriferului și str. Vopsitorilor. Lucrările pe străzile Ștefan cel Mare și Frigoriferului vor începe cu reparațiile la trotuare, această etapă executându-se fără restricții de circulație, pe timpul zilei. La final se va freza asfaltul vechi de pe carosabil și se va așterne noul strat, această ultimă operațiune urmând să fie efectuată pe timpul nopții, pentru a reduce disconfortul în trafic. Pe strada Vopsitorilor, o stradă îngustă, cu sens unic, circulația se va închide în totalitate în perioada lucrărilor – 4 martie – 15 aprilie”.  

“În 2023, 30 de străzi din Sibiu au fost reparate prin înnoirea completă a stratului de asfalt, pe unele dintre acestea, acolo unde a fost nevoie, refăcându-se și trotuarele. Pentru că vremea se încălzește, reluăm și reparațiile pe străzile din Sibiu. Am emis deja comandă pentru primele 3 străzi, care vor intra în lucru în acest an. În paralel se vor desfășura și lucrări de reparații ale defectelor punctuale de pe străzi, apărute după sezonul rece”, a anunțat miercuri, Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu.

 

 

 


comentarii
1 comentarii

Vopsitorilor- prima strada pe care am locuit... O tempora, o mores...
28.02.2024 19:44
Din aceeasi categorie
adi eco

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA