Continental
Tribuna
Avrig
Lucrări la apă şi canal în zona Coloniei ACH
Dan FRÂNCU
2013 vizualizari
Lucrări la apă şi canal în zona Coloniei ACH

De câteva săptămâni, SC Apă-Canal SA Sibiu, prin sectorul Avrig, a început execuţia unor importante lucrări în zona Coloniei ACH din Avrig. Pentru că aici, în decursul anilor s-au înre­gistrat mari restanţe la încasarea facturilor pentru apa potabilă livrată populaţiei, dar şi pentru că reţelele de canalizare şi alimentare cu apă sunt uzate din punct de vedere moral şi fizic, conducerea societăţii sibiene, operatorul regional pentru aceste servicii, împreună cu administraţia locală sibiană au decis să realizeze o nouă reţea de canalizare a apelor uzate şi să reabiliteze instalaţia de alimentare cu apă.
„Vom înlocui reţeaua veche de canalizare cu una nouă, gândită şi realizată în conformitate cu situaţia din teren şi vom realiza o staţie de pompare pentru apele uzate colectate, astfel încât toată apa de canal va fi deversată în reţeaua ora­şului. De asemenea, vom reabilita conducta de apă potabilă şi vom monta contoare pentru toată apa ce se furnizează în această zonă, pentru ca, la sfârşitul lucră­rilor, să avem certitudinea că ştim exact ceea ce se consumă şi cât avem de încasat.. Valoarea totală a lucrărilor la reţeaua de canalizare ce se află în execuţie este de 1200000 lei, iar operaţiunea de con­torizare şi reparaţii la reţeaua de alimentare cu apă potabilă costa aproximativ 25000 lei”, ne-au declarat responsabili din partea societăţii executante.
În altă ordine de idei, aceleaşi surse ne-au mai declarat că se intenţionează ca, în scurt timp, să se înceapă operaţiunea de montare contoare şi la blocurile de locuinţe din Avrig.
comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Publica anunturi

Vacanta Eurotrip
info
Apa Canal
Licitatie publica

accentmedia