Tribuna
Lovit de TIR în curtea unei societăți de pe strada Salzburg din Sibiu
Vasile ANTIPA
1416 vizualizari
Lovit de TIR în curtea unei societăți de pe strada Salzburg din Sibiu

Un sibian de 53 de ani, care nu s-a asigurat corespunzător, a fost acroșat de un TIR în curtea unei societăți comerciale de pe strada Salzburg. S-a întâmplat joi dimineața, un echipaj SMURD intervenind pentru acordarea primelor îngrijiri medicale. Bărbatul a fost transportat la Unitatea de Primire Urgențe Sibiu pentru investigații medicale suplimentare.

“În curtea unei societăți comerciale de pe strada Salzburg, un bărbat nu s-a asigurat în momentul traversării părții carosabile, fiind surprins și accidentat de un ansamblu TIR condus de către un sibian în vârstă de 53 de ani.

Pietonul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Elena Welter.

“ISU Sibiu a intervenit  de urgență cu un echipaj SMURD și un echipaj de descarcerare în municipiul Sibiu, str. Salzburg, la un accident rutier, o persoana surprinsă sub un TIR. La fața locului s-a constatat că este vorba de un bărbat de aproximativ 54 de ani, conștient.

Nu au fost efectuate manevre de descarcerare. Bărbatul politraumatizat  a primit îngrijiri medicale și a fost transportat la UPU Sibiu”, spune Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Infinity Ink. Photography

ciclism.sibiu.ro

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia