Tribuna
Locuitorii din Copșa Mică ar putea primi apă din cisterne din cauza unei avarii majore la conducta de alimentare a orașului
Vasile ANTIPA
877 vizualizari
Locuitorii din Copșa Mică ar putea primi apă din cisterne din cauza unei avarii majore la conducta de alimentare a orașului

Se anunță probleme serioase în privința alimentării cu apă a orașului Copșa Mică. Aducțiunea de apă de la barajul Ighișul Nou a suferit o avarie în dreptul giratoriului de la ieșirea din municipiul Mediaș, iar vineri la ora 9, Apele Române au oprit pomparea către orașul Copșa Mică pentru a se putea interveni pentru remedierea defecțiunii.

“În partea de jos a orașului, rezerva de apă se va epuiza în aproximativ 6-8 ore, în funcție de consumul casnic, iar in partea de sus a orașului, respectiv în cartierul 1 Decembrie( P-uri ) rezerva de apă se va consuma în 24-48 de ore, tot în funcție de consumul casnic.

În funcție de gravitatea avariei și de durata intervenției,  autoritățile vor organiza aprovizionarea cu apă a orașului cu ajutorul cisternelor. Ultima avarie de acest gen a avut loc în anul 2013”, au precizat reprezentanții Primăriei Copșa Mică.

comentarii
1 comentarii

Astia fac sibiul de rusine! Bai, la cj tot asa faceati ?

Puncte nu, fotbal nu, bani nu! Rusine sa va fie!
Cris
23.02.2020 15:07
Din aceeasi categorie
Luna arborilor

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Apa Canal
Licitatie publica

accentmedia