Tribuna
Liviu Dragnea: "O să propun o soluție de stingere a conflictului". Poate chiar abrogare, dacă acceptă Grindeanu
Sorana MAIER
5227 vizualizari
Liviu Dragnea:

Liviu Dragnea, liderul PSD, a declarat pentru DC News, că propune o soluţie de stingere a conflictului şi "că se poate vorbi chiar de abrogarea OUG, dacă premierul acceptă".


Şeful PSD îşi motivează decizia prin faptul că simpatizanţii PSD ar fi foarte hotărâţi să iasă în stradă şi atunci alege varianta în care stinge conflictul.
Sâmbătă după-amiaza era aşteaptată o întâlnire între Liviu Dragnea, premierul Sorin Grindeanu şi Călin Popescu Tăriceanu.


Declaraţia lui Liviu Dragnea pentru DC News:

  • "Pot spune că membrii și simpatizanții PSD nu mai pot fi ținuți în frâu, oamenii vor să iasă în stradă  pentru a-și exprima dezaprobarea profundă față de mișcarea de inspirație soroșistă la care asistăm. Partidul se organizează singur. Simt că nu voi mai putea să țin în frâu, de la centru, presiunea din organizațiile din țară, care pot aduce în stradă, la București, aproape un milion de oameni. Ca urmare, am decis să mă întâlnesc cu partenerii de coaliție și cu premierul pentru a le propune o soluție de ieșire din impas. Oameni responsabili fiind, nu putem asista la sfărâmarea României din cauza iresponsabilității președintelui Iohannis. Votanții PSD sunt extrem de nervoși, fiind conștienți de valoarea votului lor și pentru că suntem împiedicați să punem în practică programul propus. O altă sursă de enervare este punerea în circulație de zvonuri potrivit cărora premierul va fi chemat la anchetă. O să propun o soluție de stingere a conflictului pe care sper s-o accepte premierul în legătură cu OUG. Eventual se poate vorbi chiar de abrogarea OUG, dacă premierul acceptă. Cu speranța că acest lucru îi va convinge și pe membrii și simpatizanții noștri să nu iasă în stradă, escaladând tensiunile. Nu vreau să existe în conflict români contra români și să se rupă România în două. Pentru că nu se mai poate discuta cu argumente raționale, ci ne confruntăm cu o mașină de dezinformare incredibilă în timp ce România are nevoie de liniște și stabilitate pentru a putea înainta spre prosperitate, dezvoltare și democrație”.

 

Foto: Mediafax






comentarii
3 comentarii

sunteti vazuti pe toate continentele.
04.02.2017 15:32
mda, eu am fost la proteste impreuna cu 4 oameni care au votat cu PSD-ul la alegerile din decembrie.
si erau printre cei mai vehementi ! pentru ca au votat ceva si primesc minciuna, dispret si aroganta.
cam atat despre valoarea votului oamenilor.
cat despre programul pe care nu-l poate pune dragnea in aplicare, am cautat din greu in programul lor si nicaieri nu era mentionata gratierea si legalizarea hotiei politicienilor. azi PSD nu ar obtine nici jumatate din voturile pe care le-a luat in decembrie.
de ce ? pe limba lor "pentru ca HOTI SI MINCINOSI "!
deci pana la urma bravo dragnea !!
Ai reusit sa unesti ROMANIA si sa distrugi ceea ce nu a reusit Constantinescu sau Basescu: PSD partidul baronilor nemuritori !
robert
05.02.2017 00:42
Cat mai poate minti acest nespalat?Grindeanu nu face nimic de capul lui..si la pipi merge doar cand ii spune Dragnea!Pentru instigarea romanilor impotriva romanilor Dragnea trebuie sa faca multi ani de puscarie!Eu nu m-as multumi cu abrogare si demisie;mai ales ca in parlament sunt tot ei si pot propune si aproba tot ce le trece prin cap.PSD nu inseamna doar acesti nenorociti;daca tot au castigat alegerile,sa vina cu oameni necontaminati,nu cu gunoaie!
PS-Oare parintii lui Grindeanu sunt multumiti de odrasla lor?Pe mine aroganta si prostia lui m-au dezamagit profund!
Minciuni,minciuni....
05.02.2017 14:10
Din aceeasi categorie
adi eco

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA