Tribuna
Lions Club Oberwallis din Elveţia - bun venit la Sibiu!
Lions Club Oberwallis din Elveţia - bun venit la Sibiu!

O parte dintre membrii Lions Club Oberwallis din Elveţia se află zilele acestea la Sibiu, la invitaţia  colegilor lor de la Lions Club Bru­kenthal care împlinesc cinci ani de activitate.
"Este o mare bucurie pen­tru noi că suntem din nou îm­preună. Am realizat în comun proiecte benefice în comu­nitate şi am dezvoltat astfel o relaţie trainică" , a spus pre­şedintele Lions Club Bru­kenthal, dr. Ani Ionuş.
Lions Club Oberwallis s-a implicat alături de Lions Club Brukenthal Sibiu în spri­jinirea grădiniţelor din Metiş, Retiş şi Chirpăr, în realizarea structurii şcolare pentru nevăzători  şi în proiectele tradiţionale lionistice  dedi­cate oftalmologiei.
"Ne bucurăm că acest par­teneriat  este astăzi mai mult decât unul de susţinere a pro­iectelor, că a condus la o relaţie de prietenie între mem­­brii cluburilor", a spus Robert Blaj, unul dintre fon­datorii Lions Club Bruken­thal, cel sub preşedinţia că­ruia s-a parafat colaborarea cu Lions Club Oberwallis.
Musafirii din Elveţia vor participa la balul de caritate Lions Club Brukenthal şi vor fi primiţi mâine de primarul Sibiului, Klaus Iohannis.comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Palatul Brukenthal Avrig

Electrica Furnizare

sevis

Q-House

publicare anunturi

COMUNICAT DE PRESA

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia