Tribuna
Lioniştii din România se reunesc la RAMADA - primul hotel acreditat NATO
Adrian POPESCU
856 vizualizari
Lioniştii din România se reunesc la RAMADA - primul hotel acreditat NATO

Timp de patru zile Sibiul devine "capitala lioniştilor din România ". Hotelul RAMADA, care este primul hotel acreditat NCAGE NATO, va fi gazda primitoare pentru participanţii lucrărilor " Convenţiei de Iarnă LIONS- 2022", În cadrul evenimentului, care va avea loc în zilele de 21-24 ianuarie a.c., programul este intens şi are în vedere şi noile strategii care se impun în condiţii pandemice dar şi post pandemice, mai ales că din 2019 şi inclusiv în prezent comunităţile sunt supuse unei adevărate presiuni economice. În cadrul lui se vor decerna şi premiile pentru concursurile "Afişe pentru pace" şi "Eseul pentru pace". Conform Hotărârii CNSU nr.1/05.01.2022, participarea fizică este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 48 ore, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Districtul 124 România - 31 de ani de existenţă

Pentru cei mai puţin avizaţi trebuie să spunem că mişcarea lionistică din România în acest an sărbătoreşte al 31-lea an de existenţă sub deviza "We serve". Această structură a fost înfiinţată în 7 iunie 1917, la iniţiativa lui Melvin Jones, care a convocat 27 de comunităţi lionistice americane, propunând înregistrarea lor oficială sub denumirea "Asociaţia Lions Clubs International". Documentul a fost semnat de cei prezenţi la sediul Hotelului La Salle din Chicago, Illinois. Ulterior, în cadrul Convenţilor Lions, prin procesul de reorganizare, au fost stabilite anumite campanii sociale asumate de LCI. În 1945 Lions Club Internaţional a fost una dintre primele organizaţii neguvernamentale invitate să asiste în redactarea Cartei Naţiunilor Unite, devenind -din acel moment- un pilon de sprijin al activităţilor ONU.

 Portretul  americanului Melvin Jones de la Sibiu

Singura sculptură din România, care îl reprezintă pe Lion Fr. Melvin Jones, fondatorul Lions Club International, realizată de sculptorul A.Popescu, se află în Sibiu, este montată pe faţada Hotelului "Împăratul Romanilor",(locaţie care în 1544, era han de popas spre Ţara Românească). Lucrarea a devenit un reper pentru mediul ezoteric american care tranzitează regiunea.

comentarii
2 comentarii

Welcome to the world of adult Dating loveawake.ru
loveawake.ru
18.01.2022 22:28
Sunteți masoni?
19.01.2022 19:48
Din aceeasi categorie
SEVIS

Compa

Clinica Saneos

A.D.I. Eco Sibiu
VISA MEDICA
Licitatie publica

EVENIMENT TV

ACCENT MEDIA