Tribuna
Liliana Coldea a pierdut procesul cu Spitalul CF Sibiu pe fond
Liliana Coldea a pierdut procesul cu Spitalul CF Sibiu pe fond

Medicul Liliana Coldea a pierdut, pe fond, procesul cu Spitalul CF Sibiu, după ce fostul manager a dat în judecată unitatea militară, acuzând că a fost ă „făcătură” anularea examenului.

„Respinge cererea de suspendare formulată de reclamanta C. L. în contradictoriu cu pârâtul S. G. C. F. S.. Cu drept de recurs în termen de 5 zile de la comunicare. Cererea de recurs se va depune la Tribunalul Sibiu, sub sancţiunea nulităţii”, se arată în soluția pronunțată în 14 octombrie.

Medicul a declarat recurs, care are termen de judecată în 11 ianuarie 2022.

Liliana Coldea era singurul candidat la funcția de manager al Spitalului CF Sibiu, instituție medicală aflată în subordinea Ministerului Transporturilor. Ea a fost cea care a condus, de altfel, spitalul, înainte de a deveni manager al Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu, în primăvara anului trecut.

Coldea a rămas, însă, fără funcția de manager al celei mai mari instituții medicale din județul Sibiu în urma scandalului izbucnit în noiembrie anul trecut, legat de numărul foarte mare de cazuri de COVID-19 și de decese în spital. Raluca Turcan, președinte PNL Sibiu și în acel moment vicepremier, i-a cerut managerului să își dea demisia, considerând că Liliana Coldea, alături de directorul Direcției de Sănătate Publică Sibiu, dr. Gabriel Budescu, este vinovată de modul defectuos de gestionare a pandemiei.

Rămasă fără funcție, imediat ce s-a scos la concurs postul de manager al Spitalului CF Sibiu, Liliana Coldea s-a înscris, iar în data de 10 august 2021 a susținut proba teoretică, fiind singurul candidat.

În data de 16 august 2021, conf.univ.dr. Liliana Coldea a mers la Spitalul CF Sibiu, unde era programată proba de susținere a proiectului de management. Deși ar fi trebuit ca proba să înceapă la ora 10.00, Coldea a declarat că a fost anunțată, la 10.20 că va fi anulat concursul.

„Nu am fost înștiințată despre motivele care au stat la baza anulării concursului pentru manager la Spitalul CF Sibiu. Nu este normal să se anuleze pentru că era în plină desfășurare. În 16 august trebuia să fie susținerea proiectului de management”, a declarat, la acel moment, pentru Tribuna, conf. Dr. Liliana Coldea.

Ea s-a prezentat la ora 10.00 și la ora 10.20 comisia de concurs a venit cu o adresă prin care a fost înștiințată că nu se poate derula această probă întrucât nu s-au primit de la Ministerul Transporturilor niște răspunsuri la adrese făcute de comisia de concurs. Ulterior, Coldea a fost înștiințată de decizia Consiliului de Administrație prin care se anulează concursul fără a i se aduce la cunoștință motivele anulării, potrivit medicului.

Concursul trebuia să aibă loc în perioada 4 – 21 august 2021.

Anunțul privind anularea concursului de manager al Spitalului CF Sibiu a fost postat și pe site-ul instituției medicale.

 

comentarii
3 comentarii

Are o privire pierdută !
Eulalia Covrig
25.11.2021 18:02
Doamna Liliana , va transmit toate cele bune, sănătate și poate chiar o revedere curândă. Sunt ani de când nu v- am văzut. Ați fost colega mea de banca până în clasa a 4 a.
Incredibil să aflu că sunteți o doctoriță de renume in Sibiu și în România.

Toată stima!
26.11.2021 17:18
Tanti Coldea nu vreti sa va plimbati nepotii, sau nu aveti nepoti ? pentru ca va tot vad in rochia asta de 8 martie sau revelion si am impresia ca sunteti tot la petreceri.
Guvernatorul Transilvaniei
26.11.2021 20:15
Din aceeasi categorie
SEVIS

E-pneu

PARCUL MEMORIAL  MULTICULTURA

Vacanta Eurotrip
info
A.D.I. Eco Sibiu
EVENIMENT TV
Muzeul Astra
codul postal
VISA MEDICA
Licitatie publica

accentmedia