Tribuna
Liceul din Avrig a trecut la catalogul electronic
Liceul din Avrig a trecut la catalogul electronic

În acest an şcolar, cadrele didactice de la Liceul Teoretic „Gheorghe Lazăr” Avrig vor folosi exclusiv catalogul electronic pentru înregistrarea notelor sau calificativelor obţinute de elevi, notarea absenţelor, comunicări către cadrele didactice sau alte activităţi necesare în procesul de învăţământ.
Încă de la începutul acestui semestru, a fost creată o bază de date completă, iar fiecare elev a primit un ID şi o parola, necesare pentru logarea pe aplicaţia “Note în catalog”. Accesul la această aplicaţie este posibil de pe orice dispozitiv conectat la internet (telefon, tabletă, laptop sau PC), iar cu ajutorul acesteia elevii şi părinţii pot afla, foarte simplu, detalii despre situaţia şcolară, precum şi alte informaţii interesante şi importante.
“Toţi elevii/părinții au un cont personal care permite accesul, pentru propriul (proprii) copil (copii), la toată situaţia școlară, absenţe și comunicare cu profesorii. Săptămânal, părinţii primesc pe telefon, prin SMS , informaţii referitoare la situaţia școlară a copiilor lor. Liceul nostru este “”şcoală pilot” şi se află printre instituţiile de învăţământ din România acceptate de Ministerul Educaţiei pentru implementarea acestei aplicaţii oficiale. De altfel, noi folosim această aplicaţie de mai mulţi ani, în parallel cu catalogul clasic, suntem foarte familiarizaţi cu aceasta. Suntem foarte mulţumiţi de acestă aplicaţie şi consider că implementarea acesteia la nivel naţional va aduce beneficii şi multe facilităţi sistemului educaţional”, ne-a declarat prof. Marius Emilian Novac, directorul Liceului Teoretic “Gheorghe Lazăr” Avrig.
D.F.

comentarii
2 comentarii

Ooo! Acum să vedeți ce-o să învețe copiii!
Un cititor
15.10.2021 07:46
Atentie daca incurcati datele elevilor cum incurca --electrica facturile de curent -- o sa iasa cu scandal deci atentie nu va jucati cu viata elevilor
17.10.2021 05:38
Din aceeasi categorie
SEVIS

E-pneu

PARCUL MEMORIAL  MULTICULTURA

Vacanta Eurotrip
info
A.D.I. Eco Sibiu
EVENIMENT TV
Muzeul Astra
codul postal
VISA MEDICA
Comunicat de presa
Licitatie publica

accentmedia