FITS 2024
Tribuna
Liberalii anunță:
Recuperare gratuită la bazinul și sauna Băii Populare, pentru copiii cu dizabilități
Recuperare gratuită la bazinul și sauna Băii Populare, pentru copiii cu dizabilități

În cadrul Hotărârii de Consiliu Local privind aprobarea noilor tarife practicate de către Serviciul Public Baia Populară, grupul consilierilor PNL a introdus un amendament ce permite copiilor cu vârste cuprinse între 2 și 18 ani, care suferă de diferite dizabilități, să beneficieze de gratuitate la bazin și saună.

„Propunerea noastră a primit aviz favorabil și a fost votată în cadrul ultimei ședințe a Consiliului Local Sibiu, astfel încât copiii vor putea folosi facilitățile Băii Populare în scopul recuperării medicale sau îmbunătățirii stării de sănătate. Propunerea aparține colegei noastre, doamna consilier Corina Dăncilă, căreia îi mulțumesc pentru implicare”, a declarat Adrian Bibu, președintele PNL Sibiu.


comentarii
4 comentarii

Nu stiam ca domnul Bibu conduce primaria. Domnul Bibu care este administrator public la CJ Sibiu mai bine ar urca in o masina a CJ si ar face o vizita pe DJ 104 A drum care pleaca din Seica si ajunge in drumul care uneste Sibiul de Agnita. Dupa care ar trebui sa demisioneze urgent avand in vedete cum arata un drum judetean. In loc sa faca politica prin ziare mai bine ar face pentru ce este platit si este platit foarte bine. Pentru ca pentru activitatea de la CJ ar trebui sa aduca bani de acasa nu sa fie platit. Cat despre viitoarea canditatura la primarie sper ca este doar o gluma proasta.
Vivi Dragan
02.06.2023 14:47
Draga Vivi, esti penibila! Mai lasa-ne! Otravesti presa cu criticile tale de lauza decrepita.
Trompeta Dragan
02.06.2023 20:58
Deja se crede Primar dl SiBibibu. Cred ca va intra in depresie crunta dacă nu iese nici de data asta primar. Dar știi cum e. Nu e pentru cine se pregătește, e pentru cine se Nimerește. Istoria se va repeta ( vezi isprava lui Ioha din 2000 )
03.06.2023 01:08
Anul 2024 va aduce 12% iubitorilor de ciuma rosie, o spune un liberal, cu cine v-oi vota? nu stiu dar nu cu astia.
Guvernatorul Transilvaniei
03.06.2023 07:43
Din aceeasi categorie
EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
adi eco
Licitatie publica