Tribuna
Legea privind protecția și promovarea drepturilor persoanelor cu dizabilităţi, modificată!
Andra MARINESCU
1399 vizualizari
Legea privind protecția și promovarea drepturilor persoanelor cu dizabilităţi, modificată!
© Arhiva TRIBUNA


Legea 448/ 2006 privind protecția și promovarea drepturilor persoanelor cu handicap - plata prestațiilor sociale s-a modificat. 


Astfel, începând cu luna ianuarie 2019, plata prestațiilor sociale pentru persoanele cu handicap va fi acordată din oficiu de către Agențiile Județene pentru Plăți și Inspecție Socială județene, respectiv AJPIS Sibiu.
Plata prestației sociale va  fi realizată, după caz, în funcție de opțiunea titularului, pe bază de mandat poștal sau în cont bancar.
"Pentru drepturile persoanelor cu handicap aferente lunii decembrie 2018, plata va fi efectuată în luna ianuarie 2019 de AJPIS Sibiu. Rugăm, pe această cale,  persoanele încadrate în grad și tip de handicap ca în situația în care au înregistrat întârzieri privind încasarea indemnizațiilor de handicap să se adreseze la Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Sibiu, de pe Calea Dumbrăvii nr.17, Sibiu  - telefon: 0269 218 168", spune Beatrice Andreea Muntean, purtătorul de cuvânt al Direcției Generale pentru Asistență Socială și Protecția Copilului Sibiu.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Infinity Ink. Photography

ciclism.sibiu.ro

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia